Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10070

Lagt til: 03 jul 04, 01:35
Endret: 03 jul 04, 15:38
Dette er ikke noe å diskutere engang. Ta det til etterretning, og ferdig med det. Vi skal ikke ha Kraakevingen-tendenser i dette forumet, og selv om noen av dere ikke har noe imot det, så er det andre som også har påpekt hvor irriterende det kan være.

Hvor i alle dager har jeg skrevet at alle innlegg skal være akademiske og fulle av faktaopplysninger? Ikke ilegg meg meninger jeg ikke har! Jeg sa at vi ikke skal ha 15 innlegg på rad med et smiletegn! Det er såkalt spamming, og er ikke akseptert.

Vi har ikke forsøkt å dirigere og påtrenge meninger på noen som helst. Det er dere som ilegger meg meninger ved å påstå dette, og det kan dere slutte med nå med en enste gang!

Hvem som helst kan skrive hva man har på hjertet, men når man ikke har noe særlig på hjertet, så trenger man heller ikke å skrive et innlegg kun for å "være med" i tråden.

Slike innlegg fører kun til at de mer interessante innleggene faller nedover på siden, og kanskje glipper for de personene som ikke sitter hele dagen på dette forumet.

Kall oss gjerne "overhoder" og "akademiske eksperter", men det er faktisk vi som setter retningslinjene i dette forumet, og de skal følges. Har dere noe imot det, så får dere sende meg en e-mail på: oystein.holt@ffksupporter.net

Fremtidige "spammende"-innlegg vil bli slettet.

---------------------------

Ansvarlig redaktør

"Solen smiler til glade gutter..."


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340