Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Pk

A-lagspiller
Ble medlem: 30 mar 03
Innlegg: 756

Lagt til: 25 sep 05, 22:47
Opprinnelig postet av Bjørnen

..og uten Drillo, så.....?

Som nesten nøytral web-tv tilskuer til dagens kamp er det en ting å si: Drillo alene skal ikke ha skylda for det som har skjedd i det siste. Mange som sviktet i dag. Hele laget. Drillo har ansvaret - og slutter jo ved sesongslutt. Men hvem kan ta tak og redde FFK nå hvis Drillo forsvinner? Hvem?!

Synes det er fælt å se hvor higne dere er etter å trekke frem enkeltpersoner når laget svikter. Det har vært forferdelig å se hvordan dere har behandlet Hoås. Det er latterlig å lese innleggene som prøver å legge skulda for dagens tap på Sørlie. Det er ille å se all hetsen av Drillo.

 

Blir FFK noe bedre av slikt?




Om de blir noe bedre gjenstår jo og se dersom det skjer noe, men det kan jaggu ikke bli noe dårligere....du har helt rett i at Drillo ikke skal ha skylden alene, men en stor del bør han definitivt ta ansvaret for! Higer etter å trekke frem enkeltpersoner? Er det ikke lov å være kritisk? Synes du virkelig Drillo har gjort en god jobb med FFK? Og just for the record: Sørlie skal ikke ha noe skyld for dagens resultat, og nr 2....hetsen av enkeltspillere som Hoås holder jeg meg for god for!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340