Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 26 sep 05, 04:55
Endret: 26 sep 05, 05:15
Vil tro det meste av det som blir skrevet her Bjørnen er utløp for frustrasjon. Men jeg er helt enig at enkeltpersoner ikke skal henges ut, i hvert fall ikke på tribunen som det har blitt gjort på Stadion enkelte ganger i år. Men når det er 8-9 000 på Stadion så kan man ikke forvente at alle har med seg folkeskikk, og at 40-50 av disse mobber Hoås må vel ses på som normalt i den forstand at det finnes overalt. At diskusjonen har fortsatt her inne er vel også noe å regne med, hvis spillerne ikke presterer må de vente å tåle kritikk, det er tross alt jobben deres, men som jeg også har skrevet, det er ikke Hoås som tar ut laget, så om noen skulle kritiseres så måtte det har vært Drillo. Ren mobbing er en annen ting.

Etter kampene så kan det være mange som skriver mye rart, inkludert undertegnende vil jeg tro, fotball er følelser, ingen tvil om det. Men i dagene som kommer etter en slik kamp føler jeg likevel at det meste av kritikken her inne er konstruktiv. Når Enerly, som forbilde og kaptein, sier en ting til supporterne via media, nemlig at nå skal vi ut å kjempe og snu trenden fra forrige kamp, og gjør det stikk motsatt, så er det ikke rart vi reagerer. I hvert fall når dette har pågått en god stund. Det virker som alle er enige om at neste kamp bør de skjerpe seg, men det ser ikke ut som en eneste spiller tar det ansvaret og drar med seg resten av laget opp av gjørma. 

Når det kommer til Drillo, så har vi også fått mange gode ord fra den kanten i løpet av sesongen. Dette skal vi få rette på til neste kamp, er en kjenningsmelodi fra den kanten. I den påfølgende kampen er ingenting rettet på og det har dukket opp flere feil. 

Og han har helt til kampen i går vært skråsikker på at vi kommer til å berge plassen. Har lyst til å trekke en liten sammenligning med Komiske Ali under Irak-krigen. Han sa en ting, men visste en ganske annet. I så måte føler vel mange at Drillo har holdt oss for narr. Jeg begynner i hvert fall å bli lei alle lovnadene han ikke holder, og i så måte er det på sin plass å komme med kritikk av han. Og når resultatene er blitt som de har blitt er det trenerens ansvar å snu trenden, og når han har vist at han ikke er kapabel til jobben, er det ikke rart enkelte krever hans avgang. Klubben kommer alltid først.

Du drar paralleller til Tangen og det han måtte gjennomgå. Jeg vil jo si at Tørum også har fått gjennomgå etter at det ble klart at han forlater Moss til fordel for RBK. Begge trenerne, Drillo og Tørum, gir seg dermed etter sesongen, ingen av de er spesielt godt likt, supporterne føler seg sviktet (men på to forskjellige måter) og det har kommet mishag mot begge fra forumene. Og når det gjelder Mokkelbost, så var det ikke mange av dere kråker som var så utrolig glad i Tore Jobs heller. Som Mokkelbost gjorde han noen upopulære valg/salg. Det viste seg vel i ettertid at Moss har gjort det godt med de salgene med tanke på videresalgsklausuler, tipper Mokkelbost har gjort det samme - ikke det at Ringberg noen gang kommer til å bli kjøpt opp av en større klubb heller. 

Dere klagde over at Bernier & Co ble solgt for småtterier, vi GA bort en av våre beste til en annen klubb. Men som du skrev, du har ikke kommet hit for å vise oss at Kråkevingen er et prakteksempel i så måte. Og jeg vil tro at det ikke bare er i disse klubbene det blir reagert slikt i heller, det var vel rimelig høy temperatur en stund på RBK-forumene også vil jeg tro. Dessuten, jo flere brukere og innlegg, desto større er sjansen for at flere av de ikke er helt klar i toppen. Kråkevingen har vel litt under 400 registrerte medlemmer på forumet, mens det er 870 som har et innlegg eller mer. Og når det er over dobbelt så mange svar også, så er det ikke rart at det blir mye rart ut av det. Og når en dominobrikker har falt, så faller gjerne en til. Med andre ord, hvis en kommer med usaklig kritikk, kommer det som regel flere, og enkelte kniver om å være skarpest med kritikken.

Og helt til slutt vil jeg berømme at du kom med noe konstruktivt, og at du har latt være å komme med flere pinlige og flau angrep på FFK på VGD (med forbehold om at du er samme person). Så er det bare å håpe at FFK klarer å gjøre som deg, snu noe til noe positivt. Det er sikkert allerede en hel del her inne som har roet seg litt ned etter kampslutt allerede, jeg er i hvert fall roligere nå, i sted var jeg i harnisk, og da kommer det ofte innlegg som ikke er hundre prosent gjennomtenkt. Dette var unntaket.

---------------------------

Billett tur-retur Oslo/Sola: 862 kroner
Kampbillett 120 kroner
Å være én av 10287 3. august 2005: Ubetalelig


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340