Husk meg
Brukernavn
Passord

Fotballbråk med Brigade RødHvit

Flat Trådet Nøstet
Side 7 av 7 7

Liraren

A-lagspiller

Ble medlem: 20 mai 05
Innlegg: 769

Lagt til: 08 jun 09, 23:54

Å nei vel?

Er ikke mange år siden merker som bergans og norrøna ble populært på tribunene! Så det er en type mote, men forstår hva du mener!

---------------------------

Jeg snakker aldri på vegne av noen, kun for meg selv!


stjernengutt

Landslagsspiller
Ble medlem: 31 aug 05
Innlegg: 826

Lagt til: 22 jun 09, 11:55

Opprinnelig postet av Liraren

Å nei vel?

Er ikke mange år siden merker som bergans og norrøna ble populært på tribunene! Så det er en type mote, men forstår hva du mener!

Man må gjerne være opptatt av mote for min del, men da samtidig være i mot kommersalisering er vel vanskelig? Man skal lete lenge for å finne noe mer kommers en merkeklær.

---------------------------

1. Prio Stjernen
2. Pri FFK
3. Fârjestad
4. ManU


Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 22 jun 09, 12:47

Opprinnelig postet av stjernengutt

Man må gjerne være opptatt av mote for min del, men da samtidig være i mot kommersalisering er vel vanskelig? Man skal lete lenge for å finne noe mer kommers en merkeklær.

Hvor vanskelig kan det være å skille mellom skepsis mot kommersialisering av fotballen, og generell neo-marxistisk anti-kommersialisme? Akkurat som at vi ikke begynner en ryggdans mens vi handler i en butikk, så er vi ikke mot all kommersialisering av ideologiske grunner... Og jeg har ikke tall på hvor utrolig mange ganger dette har blitt presisert, og det begynner å bli litt irriterende.

---------------------------

BRH - http://www.brigaderodhvit.com


Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 03 jun 09, 18:12

Opprinnelig postet av Holters

Men svært få virker å ha tatt et gjennomtenkt standpunkt til kommersialiseringen av samfunnet. Det er god, gammeldags saueflokkmentalitet som gjelder.

Det er jo langt fra det det handler om. Det handler om kommersialisering, men bare innen fotball. Det er jo ikke sånn at alle som er mot den moderne fotballen er inspirert av marxisme eller neo-marxisme.

---------------------------

BRH - http://www.brigaderodhvit.com


Slettet
Slettet av bruker eller moderator

Gardarson

A-lagspiller
Ble medlem: 03 nov 08
Innlegg: 499

Lagt til: 03 jun 09, 19:01

Opprinnelig postet av vedkasse

Hvorfor skal man ikke kunne gå kledd som man vil? «Terrace fashion» som det kan kalles vil også si å ta avstand fra den moderne fotballen. Under den moderne fotballen inngår blandt annet velkledte menn i dress som egentlig ikke bryr seg om laget sitt, men som sitter pent på stolen sin og kun ofrer et lite klapp ved mål. Her snakker vi også om ansiktsmaling og parykk. Det ser jævlig teit ut, og er IKKE kult. Å ta avstand fra den moderne fotballen er det samme som å ta avstand fra den pengekulturen som fotball er blitt en del av. Det hele er et jævla pengesirkus. Jeg vet selvsagt at det ikke er mulig å få tilbake den gode gamle fotballen, men jeg for min del(uten at det er FFK som er laget mitt sånn forresten) vil i alle fall ikke ta del i kjøpehysteriet. Hva skal du egentlig med en FFK-smekke, en snusboks med FFK-logoen, et FFK-belte og gud vet hva?

We're the fans that pay! Give us back our game!

Noe av det dummeste jeg har lest her inne, og her har det vært skrevet mye dumt!Surprised
Har du tenkt på at det gjerne er de "velkledte" mennene som bidrar til at klubben faktisk har et fotballag som ikke er i 3 divisjon? Hadde det vært ett fett for deg om laget ditt spiller i TL eller 4 divisjon? Neppe...

Du snakker om at man skal kunne gå som man vil, men så presterer du å rakke ned på dem som vil ha på seg parykk og ansiktsmaling... Logikken er hvor? For mange ser det nok like jævlig teit ut med burberry og andre merkeklær på en fotballkamp.Blir som å komme med joggedress i kirken detUndecided 

Helt greit å ikke ville ta del i kjøpehysteriet, men hadde alle tenkt som deg hadde det vært  ganske tamt å se på publikum under kamp. I tillegg er  dette "kjøpehysteriet" en svært viktig del av klubbenes nødvendige inntekter, med mindre du vil betale 100 kroner mer per kamp da? Hvorfor skal man IKKE ha en FFK smekk, en snusboks med FFK logo eler noe annet? Det handler om å både STØTTE klubben samtidig som man viser hvilket lag man har tilhørighet til og er supporter av.

Dere som maser om det visuelle med hopping og klapping, det er vel ikke noe som gir mer visuell støtte enn 10 000 kledd i rødt og hvitt? Jeg for min del er for begge deler.


Jon Syversen

Juniorspiller
Ble medlem: 11 jun 03
Innlegg: 135

Lagt til: 03 jun 09, 20:00

Altid like festlig å høre om ultrasgutta som bare er sååå imot komersialiseringen innen fotballen. Se-min-kjole-gjengen vil ikke støtte klubben ved å kjøpe klubbens produkter, men det er vel ikke akkurat Ellos-katalogen og Fretex som er mest i skuddet for disse "antikommersielle" unge opprørerne?

http://www.footballcasual.com/brands/casual_brands.html 

 

Der har vi i en liten oversikt over hva som er antikommersielle klesmerker. Men sikkert greit at det er svinedyrt, så lenge pengene går til multinasjonale kleskjeder uten komersielle intreresser i det hele tatt.. Men visste ikke at Fjellrøven var kult? En lærer noe hver dag.


Snæbbuss-aristokrat #79

A-lagspiller

Ble medlem: 28 mar 03
Innlegg: 293

Lagt til: 19 mai 09, 15:51

Opprinnelig postet av madcow

Den diskusjonen som foregår her inne og i det skjulte.. (kall det baksnakking om du vil.) er MINST like mye med på å ødelegge tribunelivet som dere alle hevder Brigaden ødelegger.

Er i utgangspunktet enig med deg i endel av det du skriver først men biter meg litt merke i det siste avsnittet ditt som jeg her har sitert.

Hva mener du egentlig når du skriver "i det skjulte"? Hva mener du med å kalle det baksnakking? Hvor skal vi diskutere ting som opptar oss i forbindelse med FFK? Er vi alle nødt for å enten møte opp i kveld eller holde kjeft?

Diskusjonen om BRH som går på forumet her har de selv satt igang ved å fremstå som pøbler, f.eks ved å ta sladdete "lagbilder" ala det man ser andre casuals grupperinger gjør, at de ikke skjønte at de ville bli stemplet som pøbler da skjønner jeg ikke. Men som jeg har skrevet før så kan det jo bare være misforståtte gutter som egentlig bare vil synge på tribunen.

Nå er det vel heller ikke tribunelivet som er tema i denne tråden men hendelsen i oslo 16.mai.


jambo

A-lagspiller
Ble medlem: 11 sep 07
Innlegg: 314

Lagt til: 19 mai 09, 16:50

Opprinnelig postet av madcow

Vil bare legge til én ting; folk må da få lov til å få ha på det skulle ønske.. Å si at BRH er idioter fordi de går i de klærne de vil er det dårligste argumentet jeg har hørt.

Hvem har kalt noen for idioter? I beste fall er det god fantasi å hevde det, eller en gedigen misforståelse. Du går ikke i skogen utkledt som en elg midt i jaktsesongen. Det var det som var poenget i mitt tidligere innlegg. Dersom du da blir skutt på så bør du ikke være veldig overrasket.


Liraren

A-lagspiller

Ble medlem: 20 mai 05
Innlegg: 769

Lagt til: 19 mai 09, 16:56

Synes forleløpig at dette virker som en sunn diskusjon!

Orker ikke blande meg inn i diskusjonen. Jeg er helt imot vold! Deltok ikke i "slagmarken", men forstår de som reagerte. Når en får ett askebeger i ansiktet reagerer en forskjellig. Noen tyr til vold tilbake, andre trekker seg unna. noe jeg selv gjorde!

"biter du en bikkje, biter den tilbake"

---------------------------

Jeg snakker aldri på vegne av noen, kun for meg selv!


Norip

A-lagspiller

Ble medlem: 17 apr 07
Innlegg: 675

Lagt til: 18 mai 09, 23:56

Opprinnelig postet av remtan

Opprinnelig postet av danan

At vi fant oss en pub på Torshov er faktisk ganske tilfeldig. Vi ønsket å finne oss en pub litt utenfor sentrum. Torshov passet bra pga. kort avstand med trikk og T-bane til Ullevaal. I tillegg til at det lå ganske sentralt i forhold til hvordan våre medlemmer fra Oslo bor.

Sorry men synes stedvalget var mistenkelig, det er jo ikke convinient ifht station. det går ikke en enste trikk fra Torshov til Ullevål, du må bytte i sentrum, Puben er kanskje den i bydelen som er lengst unna en T bane stopp og du må ta trikken for å komme til t-banen, hvis du ikke vil gå i 20 min i motbakke opp til Storo , og heller  ingen busser går direkte til Ullevål, og med to-tre pils innabors tar det 45 min til Stadion til fots

jeg er heller ikke kjent i Oslo, så hvis du bor i der så er jeg litt skremt:S vi gikk i 1 minutt, tok trikken 2-3 stopp og vips var vi på t - banen og på Ullevaal. det gikk jo ikke 15 minutter engang før vi sto i kø ved inngang 16 !

---------------------------

ULTRASFREDRIKSTAD!


Biscuitman88

A-lagspiller

Ble medlem: 09 aug 04
Innlegg: 281

Lagt til: 18 mai 09, 12:06

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Torshov er Skeid land

 

Opprinnelig ja, men du kan jo ta deg en tur og sjekke hvor mange der som er Skeid og hvor mange som er enga

---------------------------

FFK - Norgesmester 2006!
Reading FC - pride of Berkshire!!!


Rune

Juniorspiller
Ble medlem: 30 okt 05
Innlegg: 190

Lagt til: 18 mai 09, 12:09

MANGE!

 

du skal ikke tulle med oksene :)

Jeg holder selv til der, og det er fler av oss... De enga folk som er der, er vel uansett et stykke unna de store og tøffe.

---------------------------

hmm....


Captain Oats

Knøttespiller
Ble medlem: 25 sep 07
Innlegg: 65

Lagt til: 18 mai 09, 13:15

herregud da folkens.. Det er da klart at dette var avtalt? Man løper ikke bare bort til en tilfeldig gjeng med supportere å begynner å sloss! Isko Boys visste garantert at dette var fredrikstadfolk som var keene på litt kos..

Jeg kjenner igjen et par av de fra Fredrikstad, og de har ihvertfall tilknytning til BRH.. Må si at de var utrolig pinglete også.. Står bare bak der og slenger dritt!

Siste jeg må si, er at de selv sier at slossingen ikke angår andre mennesker.. Men dette er jo faen meg MIDT i et gatekryss, hvor biler og sjokkerte folk står rundt..

Way to go!


jambo

A-lagspiller
Ble medlem: 11 sep 07
Innlegg: 314

Lagt til: 18 mai 09, 14:34

Uttalelse fra Klanen om saken:

Faan ta dere!

Av: Espen K (18. mai 2009 13.22)

Klanen og VIF fotball er de eneste i Norge som har hatt baller til å føre en dialog med folk som liker og sloss i forbindelse med fotballkamper. Vi har gjort det 100 % bevisst fordi vi har vært så naive at vi trodde det skulle virke bittelitt forebyggende, og vi fortsetter å gjøre det fordi det er det minst dumme vi kan gjøre, og fordi en del av Isko boys faktisk er hyggelige folk. Men nå må vi kommunisere at vi er jævlig uenige.

Vi ønsker aldri å pisse på folk eller å leke rektor, men når folk som kaller seg de eneste skikkelige supporterne pisser på fotballaget hver helg som nå, er det vel på sin plass å si ifra. Juletræra sier i fra nå! Vi som er en gjeng med nedsnødde gamle kålrabier i full russeuniform har faktisk rett i akkurat denne saken. Terrorisering av uskyldige barn og familier finnes ikke tøft. Og det finnes ikke noe som helst Vålerengelsk over det. Det er bare håpløst.

Ja det er greit, vi driter i om dere sloss med andre som vil sloss, men 3. part skal bare ikke bli berørt. Det har vi vært enige om i mange år. Lenge før casualmoten kom til Norge var Klanen og de alternative enige om at idioter fortjener en lusing og at selvforsvar er tingen. Når folk ber om det skal vi vise hvilken by vi kommer fra og hvilken idrettsforening vi holder med. Å trashe pøbber og andre ting som uskyldige blir skadelidene av har aldri vært kult i Norge. Det kommer ikke til å bli det heller.

Jeg skulle likt å se hvordan dere sjøl reagerte på at deres egne barn blir utsatt for den formen for terror vi så på Torshov her om dagen. Hvis dere driter i at uskyldige barnefamilier og småunger havner midt opp i et masseslagsmål så skjønner jeg ingen ting.

Jeg vil på det sterkeste oppfordre de av dere som jeg kjenner i Isko boys til å ta grep i forhold til det som skjer nå. Nå er det på tide å stramme opp. Dere er oppegående folk som selvsagt skjønner at ungene våre, eller ungene til Lynsupportere for den saks skyld ikke skal utsettes for realityvold midt på lyse dagen. Hallo?

Så til snuten som gjør en særdeles slett innsats i forhold til å sørge for ro og orden i Oslos gater. Dere har valgt en drittjobb og jeg synes dere fortjener godt betalt og ordentlige arbeidsforhold, men ikke la en tariffavtale dere sjøl har signert gå utover Vålerengens Idrettsforening.

Vi får vel si at snut er en nødvendighet i et samfunn som vårt, men dere har søkt jobben sjøl. Dere har valgt å ta drittjobben fra helvete. Dere har valgt et yrke med plikt til å sørge for ro og orden, og da må dere plukke opp regninga også. Ikke la en supportergjeng og et idrettslag bære ansvaret for en utvikling som er fullstendig uønska i Norge. Dere visste at det kom en buss med bråkmakere fra Fredrikstad til Oslo. Den kunne dere glatt ha snudd med eskorte til Fredrikstad. Da hadde ungene til våre venner i Skeid unngått sitt livs hittil styggeste opplevelse. Så jævla enkelt.

Espen Knutsen
Talsmann


Slettet
Slettet av bruker eller moderator

tgtgtgtg

A-lagspiller

Ble medlem: 28 des 08
Innlegg: 550

Lagt til: 18 mai 09, 18:01

Opprinnelig postet av FFK pra sempre

Jeg har ett spørsmål, hvordan visste de at folka fra Fredrikstad satt akkurat der?
Vi snakker om en relativt stor by med flere hundre uteplasser, spredt over ett stort geografisk område.
Spesielt merkelig blir det når de faktisk har sittet en plass utenfor bykjernen.

På bildene i VG(?) hadde de som satt der ikke så mye som et Fredrikstadskjerf.

Ikke avtalt ?????????????

---------------------------

There`s two opinions. Mine and the wrong one
Jeremy Clarkson


Biscuitman88

A-lagspiller

Ble medlem: 09 aug 04
Innlegg: 281

Lagt til: 18 mai 09, 22:51

Opprinnelig postet av tgtgtgtg

Opprinnelig postet av FFK pra sempre

Jeg har ett spørsmål, hvordan visste de at folka fra Fredrikstad satt akkurat der?
Vi snakker om en relativt stor by med flere hundre uteplasser, spredt over ett stort geografisk område.
Spesielt merkelig blir det når de faktisk har sittet en plass utenfor bykjernen.

På bildene i VG(?) hadde de som satt der ikke så mye som et Fredrikstadskjerf.

Ikke avtalt ?????????????

 

Vel, det var en rekke bannere og flagg der, så man var nok ikke så vanskelige å legge merke til..

Dessuten ble flere bannere etterlatt såvidt jeg vet - virker da ikke logisk å drasse rundt på bannere og flagg hvis man har til hensikt å avtale noe slikt.  Nei, dette er ikke avtalt!!

 

---------------------------

FFK - Norgesmester 2006!
Reading FC - pride of Berkshire!!!



Flat Trådet Nøstet
Side 7 av 7 7

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340