Husk meg
Brukernavn
Passord

Spillestil

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Pk

A-lagspiller
Ble medlem: 30 mar 03
Innlegg: 756

Lagt til: 14 mai 03, 21:43
Det var et grusomt syn å se FFK slå lange baller inn i feltet mot Alta og tape nesten alle hodeduellene...er dette noe Eggen har tenkt å fortsette med? Likte mye bedre fjorårets FFK med spill langs bakken og vingspill med innlegg fra kortlinja. Vi må da for pokker kunne spille oss igjennom motstanderen? Spillet langs bakken er jo en av "varemerkene" til FFK...ingenting jeg hater så mye som lange "flo-pasninger"...håper Eggen driver med denne Drillo fotballen som en midlertidig løsning pga dårlige baner eller lignende...

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6584

Lagt til: 14 mai 03, 22:06
Det var nok bevisst valg utfra baneforholdene på Stadion som mildt sagt var dårlige og ikke akkurat innbød til finessespill langs bakken som jo FFK liker tradisjonelt best.

Vi kommer nok til å se teknisk flott fotball på Stadion i år også, men det er viktig å huske på at motstanden i år er av et helt annet kaliber enn tidligere. I 1. divisjon er spillerne generelt vesentlig mer robuste og spillerstilene mer fysiske. Vi kan ikke forvente at FFK kun skal spille teknisk fotball langs bakken. Noen ganger må andre virkemidler tas i bruk - sett ut fra motstander og baneforhold. Et lite paradoks er det jo da at FFK klarte å styre spillet ganske godt i 1. omgang mot Alta med ballen relativt mye langs bakken og fint kombinasjonsspill. Så det ER mulig. Vi må også spille på hva vi er gode på, og vi er best langs bakken. Foruten Ringberg har vi ingen offensive spillere som har sin force i lufta.

Tror vi vil komme til å se mer variert spill mot Ørn. Nå er jeg usikker på hvor gode i lufta deres midtstoppere er (det vet sikkert Eggen), men dersom Ørn går defensivt ut - noe som er sannsynlig til tross for hjemmebane - så vil vi nok se lange baller mot Ringberg. Ofte er det effektivt mot etablert forsvar, men det betinger selvsagt at duellene vinnes, ikke minst andreballene! Det krever igjen innsats. Det var der vi falt sammen i andre omgang mot Alta. Både første- og andreballene ble tapt. Så får vi se hvordan det utarter seg i Horten. Tiden vil vise...

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


Pk

A-lagspiller
Ble medlem: 30 mar 03
Innlegg: 756

Lagt til: 14 mai 03, 22:08
Håper det er som du sier...men en ting som irriterte meg litt mot Alta var at man bare fortsatte å slå langt selv om man tapte alt som var av hodedueller. Eggen er vel ikke blind selv om han har tro på sin egen taktikk?

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6584

Lagt til: 14 mai 03, 22:15
Eggen så nok det like lett som alle vi på tribunen. Men når ting går i mot deg på banen og frustrasjonen stiger, så er det lett å gjøre gale valg om og omigjen. Man blir rett og slett litt handlingslammede. At det ble slik henger nok også sammen med mangelen på samspill, initiativ og bevegelse. Når spillerne ikke fant rom å løpe i, ble stående for mye stille osv. så ble pasningsalternativene også deretter få. Alta var gode defensivt til å markere oss ut, men det er likevel ingen unnskyldning. Uansett - når alternativene blir så få er det enkleste det å slå lange baller opp mot midtspissene. Det ble gjort mot Alta - og det funket dårlig. Forhåpentligvis har spillerne også lært av dette.

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


Vlad

A-lagspiller

Ble medlem: 30 mar 03
Innlegg: 723

Lagt til: 14 mai 03, 22:43
Gode innlegg dette her.
Som Constanza sier er motstanderen i år mye sterker enn i fjor og de som var på skeid kampen så vel de oksene de hadde i forsvar..Synes bla at søder og welton har lite å stille opp med i duellspill mot våre motstanderes forsvar.
Tror kanskje watson bør få prøve seg mer og om han er klar M.Røn..Har ikke sett ham,men hører mye godord..
Til alle som skal til Horten..stå på og ha en god tur..

---------------------------

"Sov godt Kongo.." "æhh hold kjeft"



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

06/10/2024 22:02 | 2001f914