Husk meg
Brukernavn
Passord

Deilig med seier!

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

djpete

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1413

Lagt til: 13 apr 03, 23:19
Det som varmet aller mest idag var vel 3 poeng. Både finspill og grunnleggende pasningsspill glimret til tider med sitt fravær. Det er betryggende at Skeid ikke skaper mer en et par virkelig store sjanser, det er ikke like betryggende at FFK ikke skaper stort flere. Etter Eggens utsagn er det lettere å rette på offensive mangler og feil enn defensive, så vi får håpe at det blir rettet på snarest mulig. Det vil bli nødvendig mot et Raufoss lag som er flere hakk sterkere enn et nedrykkstippet Skeid.
Poengbørs:
Sørlie: 4 Ikke altfor mye å bryne seg på. Gjør en del bra inngripner i feltet, men har også et par skogsturer i det samme feltet. Disse skogsturene, i tillegg til noen frynsete utspark er ikke beroligende hverken for laget, eller for 6300 sarte hjerter på tribunen.
Vebjørn Hagen: 3 Blir aldri overkjørt eller rundlurt defensivt, noe en del på disse sidene har gitt utrykk for at de har fryktet. Hans fryktede pasningsfot derimot ble i denne kampen mer fryktet av hjemmetilhengere og medspillere vil jeg tro. Stort sett bare feilpasninger, både lange og korte. Hva har skjedd med foten????
Tor Trondsen 5: Stenger butikken, og lar sjelden Skeid spillerne slippe igjennom, bidrar ikke med smarte offensive pasninger slik jeg liker å se det, men på det jevne.
Tore P 6: Hurtig og som vanlig taklingssterk. Gir alt i duellene, og blør for klubben. God.
Pål A 6: Utrolig kjapp og dyktig defensivt. Offensivt synes jeg han til tider er flink til å sette i gang spillet hurtig, men kommer i denne kampen sjelden til linja, kanskje pga mangel på samhandling offensivt i laget?
Roger Risholt 7: Banens soleklare ener etter min mening. Takler, jobber, river, sliter og sender pasniger til rett adresse. Og i dag var det få som gjorde akkurat det.
Helland 6: Demmer bra opp defensivt, jobber også bra for laget, men etter min menig veldig lite konstruktiv fremover på banen.
Bjørnar 5: Ble mer synlig i 2. omgang enn i første. Blir straffet for spillestilen sin på en dag som denne. Får få pasninger og går dermed på mange tunge løp uten å få noe igjen for det.
Søderstjerna 4: Høye forventninger gir høye krav, og Håkan innfridde på ingen måte idag. Den fysiske fotballen som ble levert favoriserer heller ikke hans spillestil, men allikevel må pasninger ha bedre adresse.
Lars Petter 4: Blir avkledd fysisk av sterke Skeidforsvarere. Farten kommer bare tidvis til sin rett. Lars: du må ikke trekke deg i duell med keeper når det er muligheter for å score mål!
Ringberg 6: God som møtende spiss og oppspillspunkt. Får ikke mange baller å jobbe med i boksen idag, men han scorer som vanlig, og det gir han karakter 6.
Welton 4: Kom inn for Lars P uten å overbevise. Viser innimellom at han har tekniske ferdigheter å by på, men jeg synes at han virker uengasjert og halveis i sin opptreden. Mulig at det er hans måte å spille fotball på, men de positive egenskapene må bli mer fremtredende for at det skal være tillatt.
Jørgen Pettersen ?: Greit innhopp for Tor Trondsen. Virker som om han er 3. valget foran Lahai, noe som kanskje er litt overraskende sett i lys av treningskampene som er spillt, der Lahai har fått en del tillit.

Noen som er uenige? :fun:

---------------------------

Macka fra start!


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10070

Lagt til: 13 apr 03, 23:24
Bare en liten kommentar når det gjelder Jørgen Pettersen: Jeg tror Eggen valgte ham av 3 grunner: 1) Jørgen er fysisk sterkere 2) Han er bedre på hodet 3) Han har tross alt litt mer rutine.

Ellers er jeg enig i at det er litt merkelig.

---------------------------

Ansvarlig redaktør

"Solen smiler til glade gutter..."


Røvern

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 374

Lagt til: 13 apr 03, 23:44
Ville nok også hatt inn Lahai, men stoler på Eggen. Dessuten gjorde jo Jørgen et OK innhopp.

---------------------------

FFK

-fortsatt i tippeligaen!!



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

06/10/2024 22:02 | 2001f914