Husk meg
Brukernavn
Passord

Noen oservasjoner omkring Skeid-kampen

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Røvern

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 374

Lagt til: 13 apr 03, 23:24
DA var seriepremiæren overstått, og 3 poeng er i boks. Greit nok, men resultatet var litt flatterende.

Skeid var et greit lag og ytte god motstand, spesiellt i lufta.

Men noen plusser og noen minuser var det med kampen.
Minusene først.
Først og fremst er det laget som skuffer meg litt. FFK var stadig på etterskudd i duellene, vant ikke andreballene, og sto stadig og ventet på pasningene i steden for å møte. En kunne tydelig se at Skeid har spilt på dette nivået før.
Det virket til tider som om FFK rett og slett ikke var interessert, og pressa Skeid dårlig. Synes både Håkan og Roger Helland skuffer.

Over til plussene.
Roger Risholt fortjener STOR ros i dag. Han er overalt hele tiden, og jobber godt i motsetning til andre. Bjørnar fortjener også heder.
Spissene jobber også godt, selv om de blir pakka VELDIG godt inn. Synd med Lars Petter, for han jobba mye men fikk aldri vist seg fram, pga store sterke Skeid stoppere.

Alt i alt er 3 poeng bra, men til neste kamp må guttane jobbe mer for hverandre. Stå på og vinne spesiellt andreballene.

Plankehaugen gjorde en fin figur, til tross for at de har et elendig sted å stå på, lydmessig. Bortesupporterne har en kjempefordel med at de har en betongvegg i ryggen som gir gjenklang på lyden. Plankehaugen har derimot en åpen tribune, som reflekterer lyd lik 0.

---------------------------

FFK

-fortsatt i tippeligaen!!


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10070

Lagt til: 13 apr 03, 23:38
Hvorfor var du så skuffet av Helland i dag da? Dette var en av de bedre kampene jeg faktisk har sett av han. Opptil flere ganger var han på plass og avverge skudd, pasninger osv. Hva var så negativt med ham?

Når det gjelder banens beste, så er det noen som skiller seg ut:

Roger Risholt - unødvendig å begrunne
Czwartek - Meget god defensivt i dag! Jeg ble skikkelig positivt overrasket, men det virker som om han vegrer seg for å ta innlegg, pasninger fremover på banen, osv. Han velger som regel den enkle, sikre pasningen bakover til en medspiller. Virker som om han er betenkt og preget av pepperen han til tide får.
Tore Pedersen - Tok ut de lynraske spissene (2xDaniel) til Skeid enkelt.
Ringerg Ringerg scorer mål, han scorer mål, han scorer måÅl!

De som imidlertid skuffet veldig i dag var Hagen og Stjerna. Vi har visst lenge at han ikke har sin styrke defensivt, men at han hadde en god pasningsfot, men i de siste treningskampene og i dag har IKKE denne foten vært som den skal! Banens desidert svakeste spiller.

Stjerna ble rett og slett anonym, og dette er en spiller som vi stiller høye krav til - dermed blir han banens nest dårligste i dag. Leverte rett og slett ikke varene.

---------------------------

Ansvarlig redaktør

"Solen smiler til glade gutter..."


BøgeJon

A-lagspiller

Ble medlem: 14 apr 03
Innlegg: 759

Lagt til: 14 apr 03, 09:34
Er enig med Røvern angående Söderstjerna. Han gjorde ikke EN ting riktig utpå der. Hårreisende passninger, dårlige løp, og fintene satt dessverre ikke. Bjørnar var tydelig preget av manglende løpskondis etter skaden, da han gang på gang ble kraftig fraløpt/innhentet av motstandere. Forventer mye mer av disse to utover våren, når de får spilt/trent seg opp til max. Ellers må jeg si at begge de offensive byttene var vellykkede i går.
Totalt sett var spillet under pari, men herregud så viktig det var med seier i første kamp... Raufoss here we come!!

---------------------------

Fredrikstad for bøge, og bøge for Fredrikstad


math

A-lagspiller

Ble medlem: 08 apr 03
Innlegg: 320

Lagt til: 14 apr 03, 09:38
Helland gjør en grei jobb, men ikke no mer. Bør kunne stå mer frem med tanke på nivået han har figurert på tidligere. Söderstjerna kommer vel ikke helt til sin rett i en fysisk tøff kamp på en humpete matte. Virker ikke helt som om han er den vingtypen ala Johnsen heller. Hagen skuffer klart mest. Må bli mer aggresiv både framover og bakover. Viser jo at han har en god venstrefot så her er det muligheter. Melo virka litt forfjamsa da han kom inn i starten, men etterhvert som han skjønte at det var lov til å knuffe litt tebake kom det seg. Har jo et fantastisk steg. I et varmere vær og på en bedre matte, kan jeg godt se for meg at han herjer...

---------------------------

math


Skeid-supporter

Bedriftsspiller
Ble medlem: 13 apr 03
Innlegg: 5

Lagt til: 14 apr 03, 11:28
"Plankehaugen gjorde en fin figur, til tross for at de har et elendig sted å stå på, lydmessig. Bortesupporterne har en kjempefordel med at de har en betongvegg i ryggen som gir gjenklang på lyden. Plankehaugen har derimot en åpen tribune, som reflekterer lyd lik 0. "


>Mulig at man høres bedre når man står i klokkesvingen, men vi sang hvertfall 3 ganger så ofte som denne plankehaugen, og det går det ikke ann å bortforklare.

Røvern

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 374

Lagt til: 14 apr 03, 11:33
Ingen som bortforklarer antall ganger, men alle som har litt peiling på lyd vet at betong reflekterer mer enn tomt rom. Det var dette som var poenget. Alle ære til begge supporterklubber, som gjorde sitt til at det ble liv på tribunene.

---------------------------

FFK

-fortsatt i tippeligaen!!


langemann

Juniorspiller
Ble medlem: 14 apr 03
Innlegg: 80

Lagt til: 14 apr 03, 13:55
...og til sambaen! Ikke glem den! :D

---------------------------

På rett vei til eliteserien....og der skal vi bli lenge denne gangen!!


HectorFFK

A-lagspiller

Ble medlem: 30 mar 03
Innlegg: 589

Lagt til: 14 apr 03, 14:30
Er litt uenig med deg Røvern, etter min mening gjør Roger Helland en veldig god kamp, det samme vil jeg ikke si om Bjørnar, han hadde ikke dagen, mangler nok match-trening.
Ellers var det ikke så veldig bra offensivt på kantene syns jeg. Skulle veldig gjerne sett Stian Johnsen der...kanskje han får prøve seg mot raufoss på kunstgress, der kunne vi sikkert trenge farten hans.

Men, gutta klarte det viktigste igår, tre poeng, det er det som teller! :ffk:

---------------------------

FFK--> I hundre mot toppen!

sa-sa-sa bra-bra-bra Fred-rik-stad

Gi bort Risholt?!? Selge kapteinen midt i sessongen?!? Jævli smart...

HATER Mokkelbost!!!


Kristian B

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 mar 03
Innlegg: 1046

Lagt til: 14 apr 03, 15:41
Risholt og Czwartek var banens beste.
Hagen var svak.
Stjerna skuffa.
Helland var grei, men forventer mer av han.
Men jeg tror alle kommer seg betydelig.Dette var en typisk åpningskamp. Gleder meg til 2.påskedag mot Raufoss.Da tror jeg virkelig får se hva som bor i laget vårt.

Plankehaugen var OK men jeg syntes ihvertfall vi var bedre enn Skeidoksene. Syntes bare de sang SA SA SA BRA BRA BRA SKEID SKEID SKEID!

---------------------------

Pættærnæ døm hang og slang!!


Skeid-supporter

Bedriftsspiller
Ble medlem: 13 apr 03
Innlegg: 5

Lagt til: 14 apr 03, 16:05
"Plankehaugen var OK men jeg syntes ihvertfall vi var bedre enn Skeidoksene. Syntes bare de sang SA SA SA BRA BRA BRA SKEID SKEID SKEID! "


>Det skulle da bare mangle at dere lagde mest liv når dere først satt igang, dere var jo så sinnsykt mange fler. Vel, vi sang litt mer enn bare SA-SA-SA, men det var nok den som ble tatt flest ganger naturlig nok. Hvordan kan du mene at dere var "bedre" enn oss når vi sang 3-4 ganger for hver gang dere sang et eller annet, ikke akkurat variert heller fra deres side.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6584

Lagt til: 14 apr 03, 20:29
Den sedvanlige kranglingen om hvilken supportergruppe som var best er alltid like morsom... Kommer til å bli mange dem utover :o

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


Kristian B

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 mar 03
Innlegg: 1046

Lagt til: 14 apr 03, 21:07
Sier ikke at det var så forferdelig variert fra våres side heller, men vi var bedre enn dere :D hehe.
Det var første kamp. Litt rustne stemmer o.l så det kommer seg utover sesongen. Tror stemninga inne i hydrohallen vil være ganske høy så det blir sikkert artig, selv om jeg ikke er noen fan av innendørskamper.
Men skeidoksene har jo en mulighet til mot oss på voldsløkka så får vi se da!!
Lykke til videre i sesongen.

---------------------------

Pættærnæ døm hang og slang!!



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340