Husk meg
Brukernavn
Passord

Hvorfor rakke ned på eget publikum?

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6584

Lagt til: 14 apr 03, 20:42
Publikum strømmer til kampene og er med å lage en flott atmosfære rundt det hele. Godt over 6000 tilskuere mot Skeid, og stemningen var god den. Bare synd at Fredriksstad Blad alltid må syte og klage over hvor "dårlig" det er. Jeg siterer fra dagens FB: "De var mange, men stille. Det var ikke publikum som hjalp FFK frem til seier i går"

Hvordan kan man skrive noe slikt? Hva forventer man egentlig? Hvor mange kamper rundt om i Norge har denne Tonje Holter overvært? Personlig har jeg bare levd 21 år, men godt over halvparten av dem har jeg brukt til å se mange fotballkamper. Og stemningen på stadion i går, samt flere av kampene i fjor er faktisk veldig bra i norsk målestokk. Hvor mange andre lag i norsk toppfotball har et sittende publikum som er mer entusiastisk enn vi har i Fr.stad? I kampen mot Skeid var det faktisk flere som dro i gang enkel sang og man kunne sjeldent sitte med hendene i fanget. Stemningen var veldig god den, men selvsagt skal FB rakke ned på det. Man må jo alltid være litt negativ til noe her i byen...

Harry Hansen i FFK er ikke mye bedre. Bare smak på denne uttalelsen til FB: "jeg etterlyser et enda større engasjement fra publikum under selve kampene. Plankehaugen er flinke til å lage stemning, men på hovedtribunen er det dødt. Å se 3.500 tilskuere vente på å bli underholdt misliker jeg sterkt. Da er det bedre med 40 tilskuere som gir lyd fra seg, sier han."

Dette ble jeg mildt sagt provosert av. Skal ikke heller FFK takke og være glade for at såpass mange kommer? Dette var ikke særlig hyggelig melding å komme med til sitt publikum som støtter opp som man gjør. Virker som at enkelte forventer at stemningen skal være lik et lokalderby i Glasgow hver gang. Stemningen er BRA på stadion den. Jeg har snakket med flere som har vært på mange toppkamper rundt i Norge - og både spillere, trenere og publikum mener jo da at det er masse liv på Stadion. Eksempelvis klapper vel sittetribunen i Stavanger 1-2 ganger på kamp... Nei, utakknemlig å rakke ned på eget publikum på denne måten. Det er mye liv på hovedtribunen også, men det er kanskje veldig spredt og høres selvsagt ikke like godt. Det er nemlig ikke alle som ønsker å skrike ut på kamp, folk er forskjellige, men man er da heller ikke noe mindre glad i klubben om man ikke roper og synger hele tiden?

Håper Harry Hansen er feilsitert og Fredriksstad Blad innser virkeligheten snart....

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


Lærkula

A-lagspiller

Ble medlem: 30 mar 03
Innlegg: 259

Lagt til: 14 apr 03, 20:48
Helt enig, det går ikke ann! Jeg sitter helt i høyre hjørne og jeg hørte en gjeng på sittetribunen som dro i gang opp til flere ganger. Kanskje FB bør sende noen på kampene som har peiling :mad:

---------------------------

11 hvite guttær på vei mot toppen!

Lærkula alias Snæbbuss-Aristokrat #20

Lenge leve hjørnet


Vlad

A-lagspiller

Ble medlem: 30 mar 03
Innlegg: 723

Lagt til: 14 apr 03, 20:57
Helt enig her..Sitter sjølv på Sittetribunen av den enkle grunn at det gir bedre vinkel å se kampen fra enn noe annet sted.
Er ikke lenger enn 2 sesonger siden jeg ofte satt sammen med mindre enn 800 mennesker og så kampene når "hypen" ikke var så stor.Er vel bedre med 6000 for klubbkassa vil jeg tro.

Et vel ikke all verden til liv på andre norske arenaer heller.Jeg skriker og banner og skrek spesielt mye når Rostad og Rønning hadde ansvaret.Min form for engasjement..Er ikke slik at allsang og bølgen er eneste form for engasjement? Stemningen kommer når følelsene er ekte og ikke gjennom syting fra ledere i fb.
Har vært og sett ball i England flere ganger og hatkulturen mot andre lag er mye sterkere der..Vil nok være mere trøkk mot Moss enn mot Skeid for å si det slik.
Litt flere åpne puber i nærheten ville sikkert også hjulpet på stemningen..
Er det mulig å ønske seg litt sekkepipe ved siden av samba tromma neste gang ?

---------------------------

"Sov godt Kongo.." "æhh hold kjeft"


Kristian B

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 mar 03
Innlegg: 1046

Lagt til: 14 apr 03, 20:58
Synes dette var et fint innlegg og må si meg enig i mye av det som blir skrevet her.
Selv er jeg med i p.haugen og ønsker selvsagt at flere blir med å synge og lage best mulig liv på stadion. Men man må huske at mange av de som har betalt en del kroner for å sitte ikke alltid har like lyst til å synge og skrike seg hese på fotballkamp. At stadion var musestille i går og at det bare var P.haugen som lagde liv vil jeg påstå er å overdrive sterkt. Synes faktisk hovedtribunen var ganske livlige i går jeg, ihvertfall når man ser i forhold til tidligere. Det var jo ikke få ganger hovedtribunen startet, FREDRIKSTAD klapp klapp klapp.
At stemninga på stadion og da spesielt hovedtribunen er så lav som F-B og mange andre påstår synes jeg er å overdrive en smule.
Men ikke misforstå meg, den kan absolutt bli bedre :ffk:

---------------------------

Pættærnæ døm hang og slang!!


Knutsen

A-lagspiller
Ble medlem: 28 mar 03
Innlegg: 402

Lagt til: 14 apr 03, 21:02
Hvis fb og Harry venter en fullsatt stadio med syngene supportere tror de har tatt litt vel av, når det gjelder fb får man vel si "igjen".
Jeg syntes det var ganske bra, som andre har nevnt var det hovedtribunen som dro i gang minst 4-5 ganger.

Nei nå får de skjerpe seg, dette blir for dumt å klage på denne måten.

djpete

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1413

Lagt til: 14 apr 03, 22:15
Enig! Dette er destruktivt og gavner ikke klubben på noen som helst måte å komme med slike utspill. Det jeg har lest av Tonje sine "rapporter", tyder vel etter min mening ikke akkurat på kjempestor fotballkunnskap eller vidvinkel. Mer som en trangsynt jeg har bestemt meg for å skrive om en ting, og det skal jeg gjøre uansett. Typisk F.b å gjøre negative temaer ut av ting som skjer rundt klubben.
Ellers enig med de fleste her inne om at sittetribunen flere ganger forsøkte å dra igang, uten at alle ble med av den grunn. Folk må bli varme i trøya, det blir garantert enda bedre etterhvert.

---------------------------

Macka fra start!


djpete

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1413

Lagt til: 14 apr 03, 22:43
Sitat Tonje Holter: "På hovedtribunen finner vi i hvert fall en tilskuer med fres i. May Johansen strekker armene entusiastisk opp i været. Markus Ringberg har nettopp scoret FFKs første mål. Det er stille i de andre hendene bortover rekkene" Det er som tatt ut av en legeroman som ikke kommer i mer enn et opplag.
Var det noen på stadion i det hele tatt som satt stille når Marcus scora?
VG, eller Dagbladet refererte at Stadion eksploderte når Marcus scora.
Hvordan er det mulig at FB både opplever og refererer stunden på denne måten. Forbanna provosert blir jeg. Hva er meninga?
Ho får holde seg til å referere fra volleyballtreninger hos pikelaget til Kolberg ho der! Og slutte med å bruke min religion til å få utløp for sine provokative behov.
Tonje holter,BEGYNN MED NOE DU KAN !!!

---------------------------

Macka fra start!


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6584

Lagt til: 14 apr 03, 22:47
Latterlig... Hvordan kan det ha vært stille bortover rekkene når Ringberg scora? Ubegripelig, alle hoppa jo opp og jubla vilt der jeg satt... Hele denne artikkelen var rett og slett tåpelig, usann, unødvendig og usaklig. Journalistikk på bunnivå.

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


En Annen Planke

Juniorspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 208

Lagt til: 14 apr 03, 23:18
Det som er rart, er at denne kampen er kanskje den som publikummet har vært best på på mange år. Lenge siden siste sittetribunen dro igang heiarop flere ganger i løpet av en kamp. Derfor er det merkelig å fokusere på det først nå. Det er jeg enig i. Forørvrig misliker jeg sterkt noen av kommentarene som kommer mot journalisten, og i tillegg er jeg sterkt uenig i at FB alltid må finne noe negativt. Er ikke sannheten at det siste året har kanskje FB vært litt i overkant positive?

---------------------------

Opprinnelig postet av trigz


Hvis dere vil leve i trua på at dere veit en dritt om supporterkultur, lykke til på ferden mot en lang rekke tap og en hel masse nedturer. Vi ses i høst, bønder. Hvis dere ikke har gått lei innen den tid.


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6584

Lagt til: 14 apr 03, 23:31
Det er sant at de har vært litt i overkant positive en stund nå, og virker som de for kort tid siden nettopp fant ut av det - og måtte gjøre noe med det, med ganske krameaktig utfall.

FB møter liksom seg selv i døra. Når Vidar Henriksen lurer på om tilskuerne er forberedt på om det faktisk kunne bli tap mot Skeid (refererer til "Tenk om Skeid vinner"-artikkelen), mens John Johansen dobbeltmoraliserer i sin artikkel om opphausingen av FFK. Sitat: "Opphausingen av klubben de siste månedene kan forlede noen til å tro at slaget allerede er vunnet"

FB er ikke spesielt kjent for å være nyanserte i sin dekning av FFK - det er som regel enten svartmaling eller hallelujah.

Kritikken mot artikkelforfatter Tonje Holter står jeg inne for. Den er berettighet, mens hennes artikkel kun var usaklig og preget av dårlig innsikt i det hun skriver om.

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


javell

Juniorspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 135

Lagt til: 15 apr 03, 00:13
Vi skal være klar over at fredrikstad har lidd av et sidemanskommentator problem.. om man kan kalle det det.. fredrikstadfolk har aldri å da mener jeg gjennom tidene vært det publikummet som har vært mest aktiv på rop og skrik.. mer intrisert i å kommentere kampen med sidemannen.. vært et høflig publikum.. nå er vi i 2003, og om ffk skal rykke opp i år, kreves det mer liv hos publikum.. Kritiserer ikke her for den insatsen som var på kampen.. positivt at det har kommet folk på sitte som tar tak i det.. men det handler om å tørre å slippe de hemningene som kan være til stede løs.. da kommer også livet til oppta seg kraftig.. plankehaugen skal ha utrolig mye skryt for den jobben de gjør, de er ihvertfall ikke redd for å ta i ett tak.. beklaglig så hørtes det ikke så godt som skeid supporterene gjorde.. dette er nok fordi den plaseringen som de har fått tildelt ikke egner seg for å bære lyden spesielt langt.. skulle det vært riktig hadde klubben valgt å sette motstanderenes supportere nettop på gresviktribunen.. hadde da nemlig slept å hørt så mye til de..

---------------------------

Les reglene for dette forumet!



NB! Pkt 9: "• FFKSupporter.net’s debattforum er et forum for meninger, ikke markedsføring, og skal derfor kun brukes p


Knutsen

A-lagspiller
Ble medlem: 28 mar 03
Innlegg: 402

Lagt til: 15 apr 03, 08:35
Hva er grunnen til at haugen står på gressviktribunen ?

Har de valgt det selv eller blitt plassert der, er ihvertfall veldig lite gjennomtenkt!!! :|

math

A-lagspiller

Ble medlem: 08 apr 03
Innlegg: 320

Lagt til: 15 apr 03, 09:42
Situasjonen med den "enslige svalen" på sitte må ha skjedd minst fem min etter at Ringberg putta, for det kokte jo på hele stadion da vi gikk opp til 1-0.

---------------------------

math


Kristian B

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 mar 03
Innlegg: 1046

Lagt til: 15 apr 03, 13:44
En annen planke: Det er greit at du forsvarer journalisten, men selv DU må se at denne artikkelen på mange områder rett og slett var usann! Er litt enig med deg at man ikke bør henge ut denne Tonje Holter som person, men heller sette spørsmålstegn ved F-B som avis! F-B har jo som nevnt tidligere en evne til å BARE se det positve eller BARE se det negative!!Nesten aldri noen mellomting!
Når det gjelder plasseringen av haugen tror jeg dette har litt å gjørew med at de to supportergruppene skal stå på hver sin ende av stadion. Er enig i at dette er den dårligste plasseringen som er mulig på stadion, men nå ser det ut som vi bare på bite i det sure eple og lage best mulig stemning fra der vi står.

---------------------------

Pættærnæ døm hang og slang!!


Vlad

A-lagspiller

Ble medlem: 30 mar 03
Innlegg: 723

Lagt til: 15 apr 03, 19:44
Orka liksom ikke å lese hele artikkelen om den dæue sittatribunen..
Mange medier i Norge og sålangt også Fb er i den villfarelse at en god supporter er "herlig crazy og klovnete" med rare hatter og null peiling på hva som skjer på banen..
Typisk Norsk presse å innbille den delen av befolkninga som ikke tenker forball daglig at på fotball er vi like "ville" og "spontane" som i Syden og andre norske "folkefester".
Se bare det patetiske opplegget til Dan Børge under Ski VM..Flaut.

En god supporter møter opp når sesongen reelt er ferdig og høstregnet har satt inn,da holder nemlig klovnene seg hjemme og vet ikke at det er kamp engang.
På tide pressen ønsker seg noe annet enn en saueflokk på tribunen som skal føle seg forplikta til "å skape liv"

På de bortekampene jeg er på er det fredrikstad guttær som lager trøkket.
Stå på som faen plankehaugen og kjør deres eget løp..

---------------------------

"Sov godt Kongo.." "æhh hold kjeft"


thomkat

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 494

Lagt til: 15 apr 03, 22:46
For å ha sagt det så har jeg spandert på meg et sesongkort på hovedtribunen, og det angrer jeg ikke på. Når Marcus putta det første målet så var det ikke ett eneste menneske som jeg så som ikke sto og hoppa på krakken. Det tok jo helt av. Frøken eller fru Holter var kanskje ikke tilstede når det skjedde. Når det gjelder FFKs Harry så synes jeg han skyter litt i sin egen fot. Hvis han heller ønsker 600 på tribunen som lager bråk (liv) så tror jeg han bør frykte sin egen jobb. Hvordan skal han da få sin lønn.

PPPPPPSSS: Alle får sin lønn i himmelen :D :D

:ffk: :ffk: :ffk:

---------------------------

Elleve røe og vite kællær


HectorFFK

A-lagspiller

Ble medlem: 30 mar 03
Innlegg: 589

Lagt til: 16 apr 03, 14:02
Sendte nettopp en mail til ho tonje jeg...men den kom vist ikke fram...he he..ho har sikkert sperra mailen!
Det er jo totalt latterlig det ho skriver...
Blir også provosert av det Harry Hansen skriver....hadde vært moro(men ikke moro på den andre siden) om alle hadde blitt hjemme en gang...sett hva den sama:rolleyes: sa da!!

---------------------------

FFK--> I hundre mot toppen!

sa-sa-sa bra-bra-bra Fred-rik-stad

Gi bort Risholt?!? Selge kapteinen midt i sessongen?!? Jævli smart...

HATER Mokkelbost!!!



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340