Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Martin_

Landslagsspiller
Ble medlem: 16 okt 05
Innlegg: 1057

Lagt til: 25 aug 07, 10:11
Opprinnelig postet av paco
Til Martin og Magnum,vi har forskjellige meninger,får vi nok penger så skal vi selvfølgelig selge da jeg vil se FFK i toppen men fint at noen er som dere og ikke bryr seg om hvordan det går med laget bare vi har stolthet!!!


Jeg er generell motstander av å selge stadion-navn uansett, da hver gang dette blir gjort tar vi ett steg nærmere en overkommersialisert moderne fotball.

Pfff. Er ikke stolthet viktig for deg? Vi bor i en herlig by, med et herlig folk, og har et av de mestvinnende lagene gjennom tidene i Tippeligaen. Jeg syntes det hadde vært nitrist om vi byttet bort all denne stoltheten med penger. En stolthet og historie som Fredrikstad har, kan ikke kjøpes for noe som helst. Se på Sandefjord. De bor i en fæl by, har bare håndballsupportere, og arenaen dems heter "Komplett.no"-arena. Prakteksempelet på kommersialisering i Norge! Hva blir de? De blir ledd av. De har ingen stolthet, ingen ære. Jeg er faktisk kjempestolt over FFK (ikke alle som er ansatt i den riktignok, men det er en annen diskusjon), men hvis de selger navnet til Europris, mener jeg vi mister mye av det.

Og om vi skal få råd til en klassespiller eller to, tror jeg faktisk ikke det er nok til å at FFK smeller til topps med det første for det... Det skal litt mer til. Takke meg heller til et tradisjonsrikt stadionnavn.

---------------------------

Ultras mentalita - Brigade RødHvit
HATER NFF .


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340