Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Scout

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 05
Innlegg: 1210

Lagt til: 08 sep 07, 13:34
Opprinnelig postet av ffk-4ever
Tror nok du heller skal bekymre deg hvis de rødgrønne med AP i spissen får fortsette og regjere her i byen. Da må vi nok snart betale eiendomskatt for å sitte på stadion også,hehe. Nei denne byen må bli blåere er nå min mening.


Ja la oss for Guds skyld gjøre Fredrikstad så blått som mulig. På den måten kommer kun de rikes barn til å havne på de beste skolene med de beste lærerne, mens alle andre barn og ungdommer får det som er igjen. La for all del kommunen bli blå så det alltids vil stå noen bak enhver virksomhet som vil tjene penger. La noen private aktører tjene seg rike på at de får de rikes barn i deres barnehager, skoler. Det samme med de eldre: de rikes familier får plassert sine foreldre på fine aldershjem, mens Ola og Kari senior Nordmann sitter igjen med minstepensjon og intet fint aldershjem å flytte til fordi de ikke har råd. Det skal være takka for at de har slitt ræva av seg i over 50 år i arbeidslivet.

La oss slå et slag for klasseskillet! La oss få tilbake fattigdom og elendighet igjen, det som har preget dette landet i hundrevis av år, men som Arbeiderbevegelsen endelig klarte å snu på 1930-tallet. Rettferdigheten får ikke seire fordi folk er naive, tror på enkle løsninger, kjappe svar, og ikke minst fordi mange nordmenn er egoistiske. Jeg, meg og MITT! Det er naivt og egoistisk å tro at blå politikk vil gjøre det bedre for oss.

---------------------------

FFK - Norgesmestere 2006
Fortsatt god bedring Dagfinn!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340