Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy Renè

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 08 sep 07, 20:05
Endret: 08 sep 07, 20:51

Opprinnelig postet av Scout
Opprinnelig postet av ffk-4ever
. Synes du virkelig at gamlehjemmene er så veldig bra i 2007. Ikke faen om jeg gjør, dauer heller enn å havne slik de gamle gjør idag.


Det har jeg ikke sagt noen ting om. Mange gamlehjem trenger desperat utbedring, men dersom Høyre eller Frp får bestemme vil gamlehjemmene utbedres, men samtidig privatiseres slik at noen kan tjene penger på at de gamle bor der. Og mens vi snakker om penger så er det nettopp det som vil styre og gjelde når de nye og fine gamlehjemmene til de blå har blitt oppført. De med mest penger vil få et fint sted å nyte alderdommen, mens de som ikke har det ender opp med spinke og spare til en pose kamferdrops, mens de må bo i gamle og falleferdige hus. Det beste er jo om ALLE får det samme tilbudet. Og det vil ikke egoismen eeehhh Frp tillate.

Jeg har ikke noe i mot argumentene dine men jeg synes det er litt typisk AP-SV inspirert, og hvis man ser hva disse partiene hr fått til under posisjon og hva de lover når de er i opposisjon så synes jeg ikke dette er noe særlig å skryte av, hverken på riks-politisk eller lokal-politisk plan.Det blir litt for mye "vi bygde landet" og "bekjemp høyrekreftene".

Jeg husker Hill-Martha Solberg for ca. 10 år siden kaklet på sitt nordlandsk at "innen 5 år skal alle ha enerom på sykehjem", jeg ser hvordan det er i Sarpsborg, uverdige forhold til de grader, samtidig som AP sender ut brosjyrer i alle postkasser som viser en gammel pensjonistdame som er lykkelig på sitt aldershjem. Løgn og fanteri sier jeg, og det er typisk de røde å alltid bryte valgløfter, jfr. barnehagedekningen. Det er så mange saker at jeg ikke gidder ta de opp en gang, viser kun til de ovennevnte, ja forresten, Kristin (Presthus, for hun lyder som han) Halvorsen lovte før stortingsvalget at det første som skulle slettes var dokumentavgiften, men dagen etter trontalen så kunne hun nok ikke fjerne den likevel.

Og hvorfor er man så redd for noe privatisering ?  Det finnes faktisk private sykehjem i dag hvor "de vel bemidlede" velger mellom flere retter og får vin til  maten hver dag.  Er det noen som tror at de rike ikke greier å ordne seg uansett slik de ønsker?

Jeg er for privat initiativ på de fleste områder, det vil skjerpe det offentlige som stort sett ligger på et lavnivå.

Jeg er sikker på at samfummet tjener på at offentlige tjenester kan delvis bli privat finansiert, det er faktisk slik at det private initiativ og ønsket om å tjene penger skaper vekst og fremgang, ikke bare for de rike men også for den store masse.

 Tenk på utvikling av medisiner for kroniske og alvorlige sykdommer, det at produsentene skal tjene penger er for meg en selvfølge, og selskapene er nødt til å legge opp kapital for å drive ytterligere forskning.  Skulle dette kun vært foretatt på de offentlige budsjetter så hadde det ikke blitt noen fremskritt, og det ville heller blitt smått med skatteinntekter tenker jeg. Private sykehjem og sykehus vil nok bidra med både arbeidsplasser (Arbeidsgiveravgift) og skatteinntekter.

Jeg forstår ikke hvorfor vi skal være så redd for det private initiativ, det er vel kanskje på grunn av at "noen kan få det bedre enn meg"

---------------------------

100 hektoliter mussa på stampen


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340