Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Thor Gunnar

A-lagspiller
Ble medlem: 25 mai 06
Innlegg: 268

Lagt til: 09 sep 07, 16:03
Endret: 09 sep 07, 17:31
Opprinnelig postet av Willy Renè
Jo, alle eldre har rett til verdig behandling.

Men det er bare slik at ved nåværende system så får ikke alle rett til verdig behandling, tidligere AP-løfter foran tidligere valg har blitt brutt dagen etter valget, og pr. dags dato er Sarpsborg f.eks. et skrekkeksempel på hvordan eldre har det på sykehjem.

Sykehus blir lagt ned, avdelinger nedlegges mens folk blir liggende på korridor, (har faktisk opplevd det selv på sentralsykehuset i FrStad, ganske uverdig å ligge bak et skjermbrett). Diverse dyr medisinbehandling er nå ikke lenger staten som betaler, men skal betales over de enkelte sykehus sine budsjett, da må det bli noen som velges bort, jeg vet om tilfeller. Dette er i dagens system og under dagens styre.

Mange står i sykehuskø og kommer ikke i arbeid, noen til og med dør i kø. Når Gro Harlem B. var i opposisjon så gråt hun krokodilletårer med sykehjemspasienter og syke på sykehus, når hun vant valget så fortsatte alt som før.

Det er  nok veldig mange som står i kø for f.eks. hofteprotese som gjerne ville betale 40000.- til et privat sykehus istedet for å vente i måneder eller år, MEN DET ER JO SÅ URETTFERDIG DET, at noen skal betale seg ut av køen.

Man bør forstå at et DELVIS PRIVAT initiativ ikke er kun for de veldig rike, det er også for mann i gata, de veldig rike har ingen problemer uansett.

For å sette det litt på spissen så kan vi se på en del av de landa som har hatt ordet "demokratisk" i landsnavnet, hvordan helsevesenet er/var der.

Jeg har fortsatt den overbevisning at å åpne for private helse og omsorg vil bedre situasjonen for alle.

Vi hadde også før noe som het Pasientguiden som ble drevet av en johansen i fredrikstad.. det forsvant vel, da vår daværende helseminister dagfinn høybråthen valgte å legge det ned... Hadde pasientguiden vært, hadde helsekøene vært myyyye mindre..

---------------------------

Røde og hvite er de beste =)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340