Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

TgfkaFFK

Landslagsspiller

Ble medlem: 29 apr 03
Innlegg: 1105

Lagt til: 10 sep 07, 10:24

Opprinnelig postet av Scout
Så du kaller det å tenke på andre enn seg selv og sine å se forbi sin egen nese?

Du understreker jo punktet mitt perfekt. Du forstår visst bare de positive siden ved skatter og avgifter, men glemmer de negative.

1. Noen betaler uforholdsmessig mye.

* I Norge idag betaler en helt latterlig stor andel av befolkningen toppskatt.

* Eiendomsskatt, bompenger, kommunale avgifter, tv-avgift, veiskatt etc. rammer  milliardærer, pensjonister  og nyetablerte barnefamilie helt likt uavhengig av betalingsevne. Dette er de aller verste avgiftene og skattene fordi de er så blodig urettferdige og koster en hel masse penger bare i inndriving.

 

2. Noen betaler uforholdsmessig lite

* I Norge er skattesystemet utrolig  komplisert og i tillegg fullt av smuttuhull. for de får pengene sine fra eiendomm eller verdipapirer.

3. Det forsvinner verdier i ressursbruken ved å kreve inn skatter og avgifter

* Fr.stad kommune brukte vel mellom 6 og 10 mill for å taksere eiendommer slik at eiendommenen kunne skattelegges, i tillegg ble det ansatt ennå flere byråkrater som skal arbeide med skatteleggingen. Det er flere i norge som har blitt søkkrike på å drive bomstasjoner for staten rundt i landet. Likningsvesenet i norge er av helt abnorme dimensjoner i norge i forhold til andre land.

4. Penger blir mindre verdt i landet/byen.

* Når alle bruker mer penger på avgifter går priser og lønninger opp og man blir mindre konkurransedyktige. I tillegg vil eiendomsskatten gjøre lokale forskjeller, slik at man må tjene 10-20.000 mer hvis man bor i fredrikstad kontra sarpsborg.

Så Scout, om du synes det er fint med mer avgifter og skatt, tenk litt på de som ikke har råd til alle skattene og avgitene som rammer blindt.

---------------------------

Bjørkøy som Statsminister!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340