Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Røvern

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 374

Lagt til: 13 apr 03, 23:24
DA var seriepremiæren overstått, og 3 poeng er i boks. Greit nok, men resultatet var litt flatterende.

Skeid var et greit lag og ytte god motstand, spesiellt i lufta.

Men noen plusser og noen minuser var det med kampen.
Minusene først.
Først og fremst er det laget som skuffer meg litt. FFK var stadig på etterskudd i duellene, vant ikke andreballene, og sto stadig og ventet på pasningene i steden for å møte. En kunne tydelig se at Skeid har spilt på dette nivået før.
Det virket til tider som om FFK rett og slett ikke var interessert, og pressa Skeid dårlig. Synes både Håkan og Roger Helland skuffer.

Over til plussene.
Roger Risholt fortjener STOR ros i dag. Han er overalt hele tiden, og jobber godt i motsetning til andre. Bjørnar fortjener også heder.
Spissene jobber også godt, selv om de blir pakka VELDIG godt inn. Synd med Lars Petter, for han jobba mye men fikk aldri vist seg fram, pga store sterke Skeid stoppere.

Alt i alt er 3 poeng bra, men til neste kamp må guttane jobbe mer for hverandre. Stå på og vinne spesiellt andreballene.

Plankehaugen gjorde en fin figur, til tross for at de har et elendig sted å stå på, lydmessig. Bortesupporterne har en kjempefordel med at de har en betongvegg i ryggen som gir gjenklang på lyden. Plankehaugen har derimot en åpen tribune, som reflekterer lyd lik 0.

---------------------------

FFK

-fortsatt i tippeligaen!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340