Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rhythmatist

A-lagspiller

Ble medlem: 16 feb 04
Innlegg: 413

Lagt til: 25 aug 05, 18:17
Det er jo et velkjent problem at scoutinga gjort på den norske serien til FM2005 er dårlig. Altfor mange spiller har for høy evne og/eller for høyt potensiale. 

Vet at dette skal bli bedret til 2006-versjonen som kommer i november. 

Har selv spilt FFK noen ganger på forskjellige FM/CM-versjoner, men synes det blir litt for nært hjemme, og litt vanskelig å leve seg inn i med tanke på at mye ikke stemmer. 

Er for øyeblikket manager for Yeovil, fikk dem opp fra League 1 til PL på to sesonger, takket være heldige signinger på free transfer av spillere som Djorkaeff, Batistuta, Lucic, Vanden Borre og Hæstad. Slo nettopp WBA 6-1, etter 4 mål av Fernando Cavenaghi, en spiller jeg har stor tiltro til. Min andre seier i PL, på 7 kamper. Blir tøff sesong det her, men etter å ha forsterket med bl.a. Joseph Yobo, Tomas Hübschman, Franciscos J. Farinós og Emile Heskey, tror jeg at det blir mulig å beholde plassen. 

Spiller forøvrig et litt risky 4-4-2-system med diamant, dvs. en veldig defensiv og en veldig offensiv sentral midtbanespiller. Venstrevingen trekker også mer inn mot midten, mens høyrevingen er mer tradisjonell ving. Backene er vingbacker, Darty Brown og nevnte Hübschman gjør jobben!

---------------------------

Bams-fia, Jack og sang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340