Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Jørgen O.

Knøttespiller
Ble medlem: 28 aug 03
Innlegg: 29

Lagt til: 19 sep 03, 10:26
Ingen tradisjon? Klubben har snart 100 års jubileum tror jeg, og publikumstekke? i tippel. så hadde de ca 10% av byens innb.tall på kampene, som er ganske høyt tall i tippel. se litt på de andre... Og klubben har/hadde mange gode lokale sponsorer. men ingen rike onkler som over litt tid(kort tid i historien) kjører klubben i gjeldskrise...
Om du ser på publikumstallet det siste året som FFK var i topp div i 84(eller de siste åra da), så var ikke gj.snitt tall av publikum så høyt der da.. Dere har det nå pga av sult på toppfotball, og entusiasme. Se litt på historien der også....da.

Ellers...så har MFK gjennom 90 og 00 tallet spillt 3(4?) semifinaler i cupen, og også flere ganger(tidlig i sesongen da) ledet tippel. Samt rykket opp fra 1.div til tippel 2 ganger. De har ikke vunnet noe, men det er jo nesten forbeholdt RBK da. Og de har spilt mot de beste lagene i Norge. MFK har mye erfaring fra Norsk toppfotball siste 20 åra som FFK ikke har, ikke glem det.

Du sier at FFK har helt annet potensiale enn MFK.. Hvor?Hva?Hvorfor? Hvorfor er det ikke brukt de siste 20 åra da? MFK sitte med mye erfaring som FFK ikke har. (joda Eggen har, men det kreves mer, selvom han styrer hele butikken der han er).

Husk: De som sikter høyst, har også storst fallhøyde... Ikke knekk nakken!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340