Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Slo opp skaden

Bertelsen skadet igjen

Ifølge Aftenposten.no slo Trond Erik Bertelsen opp sin gamle skade under dagens trening. - Det er nok den samme skaden som han hadde fra før. Jeg vil betegne den som alvorlig, sa Bjørn Runar Dahl, som er en del av FFKs medisinske støtteapparat, til Aftenposten.no etter episoden.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 25. October 2006 - 17:35
Bertelsen har den siste tiden vært tilbake i trening og mange har håpet å se den lynhurtige venstrebacken tilbake på banen i løpet av de nærmeste kampene. Dessverre er det nå lite trolig og sesongen er nok over for Bertelsen sin del.

Aftenposten.no beskriver situasjonen som følger: Under onsdagens trening slo Trond Erik Bertelsen opp den gamle kneskaden sin. Det var under spilleøkten da han mottok en pasning fra Raymond Kvisvik, det gikk galt. FFK-backen skulle skyte, men skled i skuddøyeblikket, og ble liggende med kraftige smerter.

Bertelsen ble behandlet, og ble sittende med ispose og bandasje rundt kneskålen. Han hadde tydelige smerter, og var tårevåt i øynene da han gikk forbi Aftenposten.nos reporter på vei til bilen.

Venstrebacken har ikke spilt en eneste kamp for FFK siden han ble skadet mot Start 27. August. Dette gjorde at han gikk glipp av å vikariere på venstrebacken for Norge under kampene mot Ungarn og Moldova. I stedet fikk Start-backen Marius Johnsen muligheten i John Arne Riises fravær.

Trond Erik Bertelsen var ikke tilgjengelig for kommentar i ettermiddag.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340