Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Flagrer sine ambisjoner

Simen Brenne vurderer alternativer – eller?

Simen Brenne har alltid vært en høstspiller – en god som sådan. Med solid spill og viktige mål kan Brenne fort være mannen som sikrer fornyet Tippeligakontrakt. Slikt blir selvsagt lagt merke til og TV2 sporten tok i dag temperaturen på Simen Brenne: Ønsker midtbanespilleren med de dype løpene å forflytte seg til en annen Tippeligaklubb?
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 25. October 2006 - 20:42
- Jeg har ikke sett innslaget selv, men jeg snakket med TV2 i 15-20 minutter og det er sikkert mye som ikke ble tatt med der. Jeg regnet med at de ville vinkle det dit hen at jeg ønsket å forflytte meg, men jeg kan ikke nekte å stille opp i intervjuer av frykt for hvordan de vinkler innslagene. Det jeg kan si er at jeg står inne for de tingene jeg sa og den røde tråden i hele intervjuet er at jeg har store ambisjoner som fotballspiller, kommenterte Simen Brenne til FFKsupporter.net i kveld.

Simen Brenne er ikke fornøyd med prestasjonene til Fredrikstad og legger ikke skjul på at han ønsker å ta et steg videre.

- Fredrikstad har stått på stedet hvil og så vidt unngått nedrykk tre sesonger på rad nå. Jeg ønsker å ta et steg videre og har ambisjoner som så mange andre fotballspillere.

- Når vi før årets sesong gikk ut med en målsetning om å havne på øvre halvdel og kanskje lukte på en plass i Royal League, så er resultatene i årets sesong altfor dårlige. Vi gikk også ut med en målsetning om å vinne cupen og det kan vi fortsatt gjøre. Det er selvsagt vel og bra, men fokuset for meg er serien og jeg ønsker å være i en klubb som har ambisjoner om å vinne noe, fortsatte Brenne til FFksupporter.net.

Med 24 poeng ligger Fredrikstad på 4. plass om vi kun teller hjemmekamper. Vålerenga ligger på plassen over med den samme poengsummen, mens Brann og Rosenborg ligger på henholdsvis 1. og 2. plass med sine 26 poeng. Vi spurte Simen Brenne om hvorfor Fredrikstad var så fryktelig dårlige på bortebane og til nå kun har kapret 4 poeng.

- Hadde jeg visst svaret på det, så… Ja, da kunne jeg ha gjort noe. Det er nok for mange enkeltspillere som har spilt over pari på hjemmebane, mens mange har spilt under pari på bortebane, svarte Simen Brenne.

Simen Brenne ønsket ikke å kommentere tidligere spillerinnkjøp eller sommerens overganger. – Det får andre ta seg av, svarte Simen Brenne, men levnet likevel ingen tvil om at han ønsket å se flere kvalitetsspillere i den rødhvite trøya.

- Jeg ønsker ikke å kommentere enkeltspillere på laget. Det blir for konkret siden vi alle vet hvem som har kommet i sommer. Det jeg kan si er at alle ønsker å få inn spillere som umiddelbart forsterker laget. Det tror jeg supporterne gjør også, var Brennes kommentar til den saken.


FFKsupporter.net spurte Simen Brenne om hva som måtte til for at Fredrikstad skulle ta et steg videre. – Det er et utrolig omfattende spørsmål, repliserte Simen Brenne umiddelbart, men etter å ha tenkt seg om en liten stund, så listet han likevel opp noen punkter.

- Fredrikstad kommer helt klart til å ta et steg videre med ny stadion og det henger også sammen med bedre økonomi.

- Samtidig er det for meg viktig med gode treningsfasiliteter, noe som ikke har vært prioritert i Fredrikstad til nå. Vi har fått Østfoldhallen og den har blitt bra med det nye dekket, men jeg mener om klubben skal ta et steg videre, så må det bedre treningsfasiliteter til slik at vi kan ha gode treningsforhold hver dag hele året. Det er for meg ren logikk.

- Vi har også fått inn en markant leder i klubben. Det er veldig bra. Jeg vet de ser på utbedring av treningsfasiliteter nå om dagen. De bygger blant annet en treningsbane i nærheten av den nye stadion.

- Og som jeg nevnte tidligere, så ønsker alle å få gode spillere til klubben.

FFKsupporter.net vet at alle spillere alltid svarer at de er under kontrakt og forholder seg til den om man spør hvor de spiller neste sesong. Likevel kan det være mulig å lirke ut noen svar.

Blir du i Fredrikstad ved et eventuelt nedrykk?

- Jeg vet at dere elsker å provosere med slike ting, kom det muntert fra Simen Brenne.

- Jeg tror vi kommer til å holde plassen, men sett det ble nedrykk, så har jeg som sagt ambisjoner, fortsatte Simen Brenne.

Blir du i Fredrikstad om vi holder oss i Tippeligaen?

- For meg er det veldig aktuelt ja. Som Fredrikstadgutt er det ingenting som hadde vært bedre enn at Fredrikstad holder seg i Tippeligaen og samtidig tar et steg videre. Fredrikstad vil alltid være aktuelt for meg, men klubben må ha ambisjoner.

Simen Brenne har vært lansert som erstatter for både Robert Koren i Lillestrøm og Ardian Gashi i Vålerenga. Selv tar hovedperson det hele med knusende ro.

- Om det skulle være aktuelt å spille for en klubb som Lillestrøm, så må det komme tilbud. Hvis ikke kunne jeg si at det for meg er aktuelt å spille i Liverpool. Jeg har ikke fått noen konkrete tilbud til nå, svarte Simen Brenne.

Er du fornøyd med Eggen som trener?

- Eggen har hentet med til både Moss og Fredrikstad, så ja jeg er fornøyd med Eggen, svarte Brenne.

Simen Brenne har en imponerende statistikk å vise til med sine 7 mål og 6 målgivende. Spesielt imponerende er statistikken med tanke på at Brenne ikke har vært fast i startelleveren gjennom hele sesongen. Nærmeste utfordrere er Tarik Elyounoussi og Mihaly Toth med sine 10 målpoeng.

- Nå ønsker jeg bare å være med og sørge for at det blir Tippeligaspill for Fredrikstad til neste år, avsluttet Simen Brenne.

Det ønsker vi også, Brenne!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340