Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Fredrikstad holder hardt på Rami

- Hele byen elsker ham

Rami Shaabans storspill for det svenske landslaget har fått klubber til å bli interessert i Rami Shabaan, men Fredrikstad holder hardt fast på sin stjernemålvakt. – Hele byen elsker Shaaban. Det skal veldig mye til for at vi skal slippe ham, sier Morgan Andersen til fotbolldirekt.com.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 14. December 2006 - 17:47
Fredrikstad tok en sjanse da de valgte å satse på Rami Shaaban for ett år siden. Svensken skal ifølge fotbolldirekt.com ikke ha kostet noe i overgangssum, men Shaaban hadde gått lenge uten klubb og bare spilt seks kamper på tre år. I dag kan Morgan Andersen konstantere at man gjorde en av klubbens beste signeringer noensinne.

- Det må man si at det er. Vi våget å tro og satse på ham, og Rami våget å tro på oss som klubb. Både vi og Rami er verdt den her fremgangen og i dag kan man jo konstantere at vi gjorde et kupp, sier Andersen til fotballdirekt.com.

Et sportslig kupp er det, men det skal også kunne bli et økonomisk. Shaaban kom ifølge fotbolldirekt.com gratis til klubben, men har naturligvis steget ordentlig i verdi gjennom sin innsats i EM-kvalifiseringen for Sverige. Fredrikstad har riktignok ingen planer om å selge.

- Vi har fått en del forespørsler, men ingen konkrete bud. I en fotballklubb i dag er man veldig pragmatisk, så jeg har ikke tenkt til å si at Rami ikke er til salgs, men det skal veldig mye til for at vi skal slippe ham. Vi har et nytt stadion på gang og vil beholde våre beste spillere for å bygge et storlag.

Andersen kan ikke understreke hvor viktig Shabaan er for Fredrikstad som klubb.
- Han er ett av våre ansikt utad. Med sin ydmykhet og herlige personlighet er han mer enn bare en utrolig bra målvakt for oss. Han er veldig viktig for supporterne, i media og for våre sponsorer. Hele byen elsker Rami og hans måte å være på. Han er en riktig ledertype.

Shaaban har kontrakt i to år til med Fredrikstad, men klubben håper at at 31-åringen skal bli værende lenger enn som så.
- Vi har jo tid på oss, men vi kommer til å sette oss ned for å diskutere en forlengelse. Vi håper at Rami vil bli hos oss i mange år fremover, sier Andersen som en avsluttende kommentar til fotballdirekt.com.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340