Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Slutter seg til FFKs tropp 3. januar

Garðar Jóhannson endelig klar

Fredrikstad ønsket Garðar Jóhannsons tjenester allerede i sommer, men overgangsskluss sendte islendingen tilbake til Island. Bakgrunnen var at spilleren allerede hadde spilt for to klubber det inneværende fotballåret, og dermed var det ulovlig å bytte arbeidsgiver for tredje gang. Klubben med Morgan i spissen hevdet at Jóhannson var en amatørspiller. FIFA har akseptert anken og dermed samtidig innrømmet at FFK hadde rett.
Tekst av Øystein Holt, Foto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 18. December 2006 - 15:16
- Legesjekken gikk greit. Nå skal jeg feire julen her på Island, og så kommer jeg til Fredrikstad og klubbens første trening på nyåret. Jeg gleder meg veldig, sier Garðar Jóhannson til fredrikstadfk.no

- Jeg er i meget god form. Har trent hardt den siste tiden, så fysisk er jeg klar. Det skal bli fint å komme inn i ordnede former igjen. Håper jeg kan gjøre god nytte for meg hos norgesmestrene, kommer det videre fra ham.

Det har lenge ligget i kortene at Garðar Jóhannson likevel kom til å bli Fredrikstadspiller. Den 29. november uttalte Morgan Andersen følgende til ffksupporter.net:

- I sommer sendte vi en sak til FIFA som vi tapte, men Garðar Jóhannson anket og nå har vi fått signaler på at Jóhannsson kommer til å vinne anken. Dermed må vi opprettholde vår kontrakt med spilleren, fortalte Morgan Andersen den gang.

- Siden vi sendte en felles klage kommer FIFA til å tvinge klubben til å opprettholde kontrakten slik at ikke spilleren taper på dette. Vi avventer svar fra FIFA, men har fått signaler på at Garðar Jóhannson kommer hit fra januar, forklarte Andersen.

Morgan Andersen gav videre uttrykk for at klubben i utgangspunktet kun ønsket enten Jóhannsson eller Vuorinen. Nå er begge innlemmet i stallen.

- Det er klart at ting har forandret seg. Vi trengte en spiss der og da, og når Jóhannsson ikke fikk komme, så måtte vi hente en annen spiller. Vi mener han er en veldig bra spiller, fortalte Andersen før han la til følgende beskrivelse av islendingen:

- Jóhannsson er en stor, sterk spiss. En god avslutter, gode på hodet og scorer mye mål. Han er tøff, hardtarbeidende og god i dueller, så jeg tror han kan gjør det bra i norsk fotball, avsluttet Andersen til ffksupporter.net.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340