Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Trond Erik Bertelsen:

– Jeg rekker ikke sesongstart nå

Trond Erik Bertelsen har gjennomført operasjonen, og den i seg selv var vellykket. Likevel er det nå sikkert at venstrebacken ikke rekker sesongstarten. – Jeg rekker ikke sesongstart nå, men det gjenstår å se hvor lang restitusjonstiden blir. Jeg har ikke satt meg noe mål for å være tilbake. Jeg tar bare dag for dag og håper at det går fortest mulig, men høstsesongen skal i hvert fall være innenfor rekkevidde. Uansett, forteller Bertelsen til ffksupporter.net.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 21. January 2007 - 20:18
– Operasjonen var veldig vellykket den, så det var jo positivt. Legene var godt fornøyde med den og alt ser veldig bra ut. Det er bare at det tar tid for ting å gro og for å få opp muskulaturen i beina igjen. Jeg får ikke lov til å jogge og slike ting før det har gått 3-4 måneder, så det tar litt tid.

– De har lagd et nytt leddbånd av sener som de har tatt fra baksiden av låret, og det er derfor det tar litt ekstra tid, men vi får bare håpe at det tar litt kortere tid legene nå antar.

Plankehaugen har sendt blomster til Bertelsen, og venstrebacken ønsker å takke for støtten:– Jeg har fått blomster fra Plankehaugen, så jeg ønsker å takke for dem, avslutter Bertelsen.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340