Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Treningsgruppe 2 en realitet

Szekeres og Magnussen degraderes

Ifølge fredrikstadfk.no vil Tamas Szekeres og Jørgen Magnussen fremover trene med treningsgruppe 2, i stedet for med A-laget.  FFK ønsker  at FFKs A-lag skal bestå av 18 utespillere og 3 keepere.
Tekst av Øystein Holt, Foto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 14. February 2007 - 12:30
Mye tyder på at Jørgen Magnussen ikke har hatt den utviklingen man forventet, og at både eldre og yngre spillere ligger foran i køen. Dermed kan trolig begge spillerne se seg om etter ny arbeidsgiver.

- Vi orienterte spillerne om dette tirsdag. Trenerteamet med Anders Grönhagen i spissen har bestemt at FFKs A-lag etter hvert skal bestå av 18 utespillere og tre keepere. FFK har en for stor stall, og dermed må noen spillere belage seg på å trene med treningsgruppe 2, sier administrerende direktør Morgan Andersen til fredrikstadfk.no.

Selv etter degraderingen av Szekeres og Jørgensen består A-stallen av 3 keepere og 21 utespillere. Dersom klubben virkelig ønsker å realisere en A-lagstropp på 18 utespillere, må hele tre spillere til degraderes til "treningsgruppe 2" eller finne seg en annen arbeidsgiver.

- Det blir kontinuerlig gjort vurderinger på spillere og trolig vil flere måtte forlate A-laget for at vi skal optimalisere troppen og realisere en tropp på 18 pluss tre, avslutter Andersen.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340