Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

A-Laget sliter med sykdom og skader

Christian Halvorsen til La Manga

Ifølge fredrikstadfk.no hentes juniorspiller og venstreback Christian Halvorsen til La Manga, der han slutter seg til a-lagets treningsleir blant annet fordi Anders Prytz sliter med en skade og forkjølelse. Halvorsen har imponert i treningskamper for a-laget tidligere i vinter, og nå får han kanskje også muligheten til å vise seg frem i onsdagens kamp mot spanske Cartagena.
Tekst av Trond Johansen, Foto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 06. March 2007 - 11:52
- Vi bestemte oss for å hente Christian Halvorsen. Han har gjort sine saker bra i vinter, og vi trenger en venstreback til kampen i morgen, forteller koordinator Harry Hansen til fredrikstadfk.no

I tillegg til Anders Prytz (som sliter med en strekk i magemuskulaturen og en forkjølelse), så er Christian Berg fortsatt ikke 100 % etter at han tro over i kampen mot Lyn, det samme gjelder Raio Piiroja, samt Øyvind Hoås som tro over på gårsdagens trening. Hans Erik Ramberg og Patrik Gerrbrand føler seg heller ikke helt pigge.

Runar Dahl som er medisinsk ansvarlig i FFK forklarer overfor fredrikstadfk.no:

- Det har blitt mye trening og to tøffe kamper på flere spillere. Da får vi lett noen skader.

Så får vi krysse fingrene for at skadene ikke viser seg å være langvarige, og at den tøffe treningen begynner å gi resultater om... la oss si 4-5 uker.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340