Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Belønning for god innsats

Halvorsen inn i G19-troppen

Junior Christian Halvorsen har lenge vært flagget som den spilleren nærmest et opprykk til A-stallen. I vinter ble det flere treninger med A-laget, og Halvorsen gjorde sine saker bra. Nå er han glad for å få sjansen på G19-landslaget.
Tekst av Øystein Holt, Foto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 20. April 2007 - 15:09
Den gode innsatsen har landslagssjef Tor Ole Skullerud lagt merke til, og nå blir Halvorsen belønnet med en plass i G19-troppen. Fra før av har Agim Shabani og Lasse Staw blitt tatt ut til troppen. Dermed har FFK hele tre spillere i G19-troppen.

– Jeg er veldig glad for at jeg fikk sjansen, forteller Christian Halvorsen til ffksupporter.net.

Bakgrunnen for at Halvorsen endelig får sjansen på landslaget, er at en av de etablerte backene har meldt forfall.

– Jeg har fått beskjed tidligere at ved forfall så er jeg den første køen, men det kom veldig uventet likevel.

I vinter trente Halvorsen jevnlig med A-laget, og han fikk også starte en del kamper. Både i lokalaviser og blant supporterne ble han fremhevet som en positiv overraskelse. Likevel vil ikke Halvorsen si at han er overrasket over å ikke bli tatt opp i A-stallen.

– Nei, jeg er vel ikke direkte overrasket. Vi har jo Prytz, og Miika har gjort det bra selv om han ikke er venstreback. Jeg er fortsatt ung og har tålmodighet til å vente på sjansen. Får jeg den, så skal jeg ta’n.

– Føler du at du kan eller burde ha utkonkurrert Multaharju?

– Jeg er såpass fornøyd med det jeg har gjort på A-laget, men jeg vet ikke helt hva jeg skal svare. Alle håper jo på å få sjansen, men det er tidlig i sesongen og man ønsker vel ikke å tape kamper på juniorfeil, så jeg forstår det godt, avslutter den ferske landslagsspilleren.

Både fredrikstadfk.no og f-b.no melder for øvrig at skaden til Tarik Elyounoussi ikke er så ille som først antatt. Han er dermed klar for spill mot Aalesund på søndag.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340