Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Christian Berg:

Håper på comeback innen 2 uker

Mens lagkameratene nøt ballspill og stekende sol på gamle Fredrikstad Stadion, måtte Christian Berg ha løpetrening på sidelinjen. 113 dager etter han pådro seg en lei skade, har den sympatiske nordlendingen endelig startet på sin vei tilbake i førsteelleveren.
Tekst av Jørgen Grytøyr, Foto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 13. July 2007 - 19:46
– Det føles mye bedre nå, men jeg vet ikke når jeg er tilbake for fullt. Jeg håper det er innen 2 uker, forteller Berg. Han merker ikke lenger skaden når han løper, men sliter fortsatt med å slå pasninger og skyte.

Kasey Wehrman hadde sin 4. trening for rødbuksene klokka 15 i dag. Han imponerte med stor vilje og kjempet i hver eneste duell. Australieren stod frem som en sterk ledertype.

–Jeg har spilt mot han mange ganger tidligere i Tippeligaen og synes han er en veldig god spiller, sier Berg. Han har fortsatt god tro på at han skal få spilletid, til tross for nyinnkjøpte Wehrman.  – Jeg tror det er plass til begge.

Til de som undret Christian Berg trives som offensiv eller defensiv midtbane, svarer han følgende: - Defensiv. Jeg spilte offensiv tidligere i karrieren, men nå trives jeg best i den rollen jeg har fått i Fredrikstad.

PS! VG var på dagens første trening for å lage en sak om Kvisviks og Grönhagens ”konflikt”.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340