Hammarby - FFK 2-1 (1-0)

Tap, men drømmen om Europa lever videre

FFK ble til tider utspilt av et ballsikkert Hammarby, men takket være Raymond Kvisviks redusering lever fortsatt drømmen om videre spill i Europa.
Tekst av Raymond Bråthen
Lagt ut: 16. August 2007 - 22:05

Kampen starter ganske jevnt og FFK er flinke til å stresse et ballsikkert Hammarbylag. Det er likevel Hammarby som får den første store målsjansen etter femten minutter. José Monteiro får stå helt alene rett innenfor sekstenmeteren. Heldigvis blir avslutningen satt rett på Rami Shaaban.

20 minutter senere kommer kampens første mål. Hammarby slår en fantastisk crossball til Paulinho som venter på bakre stolpe. Johan Sjöberg klarer ikke henge med og Paulinho setter ballen flott i mål fra kort hold.

Resten av omgangen har Hammarby grei kontroll og FFK blir løpende mye imellom. Det er derfor fortjent når svenskene går til pause med en ettmålsledelse.

Andre omgang starter på verst tenkelig måte. Allerede fire minutter ut i omgangen scorer Hammarby på et flott volleyskudd fra seksten meter. Det ser ut som om Hammarby skal kontrollere inn denne seieren.

Men heldigvis har FFK en Raymond Kvisvik i sine rekker. Et kvarter før slutt sender han av gårde en lompe som sniker seg inn i mål.

Etter dette ser det ut som FFK våkner. De er mer aggressive og med litt hell kunne vi faktisk fått 2-2 helt på slutten hvis Hoås hadde klart å stokke bena.

Kampen ender med 2-1 seier til Hammarby, et resultat FFK skal være godt fornøyd med. Vi blir til tider utspilt av et ballsikkert Hammarbylag og blir løpende mye imellom. Uten en god Rami Shaaban kunne resultatet fort vært annerledes. Takket være Kvisviks mål, lever fortsatt håpet om videre spill i UEFAcupen.