Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Rami Shaaban vender hjem?

Shaaban frir til svenske klubber

Rami Shaaban, som i sommer var aktuell for både egyptisk og tyrisk fotball, kan ifølge fotbollskanalen.se være på vei hjem til Sverige etter sesongen. Djurgården ser ut til å være Rami største ønske, men også andre klubber i Allsvenskan kan være aktuelle.
Tekst av Stein Andre Sæther
Lagt ut: 11. October 2007 - 18:30
32-åringen, med tolv landskamper for Sverige, ser på nærhet til sønnen som det tyngste argumentet for å signere for en av stockholmsklubbene. Fremst i rekken står hans gamle klubb Djurgården, men han åpner også for en overgang til rivalen Hammarby.

- Jeg står i et veiskille nå når jeg er 32 år og ser tre alternativer: Bli i Norge, flytte hjem eller dra ut i Europa, forteller Shaaban til fotbollskanalen.se.

I sommer takket først han nei til en egyptisk klubb, før FFK sa nei til et bud fra tyrkiske Trabzonspor. Målvakten utelukker heller ikke et nytt utenlandsopphold hvis ikke avstanden blir for stor til sønnen som bor i Stockholm, da dette vil gi en økonomisk trygghet i fremtiden.

Ettersom han har kontrakt med FFK ut neste sesong, så utelukker han selvsagt heller ikke at han blir i FFK også neste sesong, men mye tyder altså på at Rami Shaaban har spilt sin siste kamp i FFK-trøya, siden Lasse Staw ser ut til å bli foretrukket i de siste kampene i Tippeligaen.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340