Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Klubben vil vente, men:

Kvisvik tror på julenissen

FFK har gitt klart uttrykk for at de ønsker å avvente situasjonen til sommeren. Det er ikke Kvisvik interessert i: - Jeg har sagt til klubben at jeg vil ha en kontrakt nå, sier Kvisvik til VG Nett.
Tekst av Øystein Holt, Foto: Ståle Tvete
Lagt ut: 07. December 2007 - 00:38
Det var Fredriksstad Blad som tidligere i år avslørte at Kvisvik forlanger en ny og forbedret kontrakt. Siden den gang har diverse forhandlingsutspill florert i media til tross for Per Morten Haugens gjentatte uttalelser om at FFK ønsker å se an situasjonen til sommeren. Kvisvik på sin side tror fortsatt på fornyet kontrakt:

- Jeg er evig optimist, og tror at det ligger en ny kontrakt under juletreet. Jeg satser på at julenissen er hvit og rød, og det er han jo.

Kvisvik gav Fredrikstad frist frem til 1. desember for å komme med et kontraktsforslag. Den fristen er for lengst overskredet, men Kvisvik uttrykker likevel stor tro på at tilbudet kommer:

- Hvis jeg ikke får gave, så har jeg ikke vært snill. Da får jeg som fortjent. Men hvis jeg ikke får julegave, så må jeg begynne å tenke litt. Hva vil de ikke, og hva vil jeg? Jeg håper og tror de gir meg ny kontrakt, gjentar han overfor VG.

Kvisvik velger å runde det hele av med en liten trussel om forlate klubben:

- Det er investorer som har kjøpt meg hjem. Det er ikke bra for dem om jeg forsvinner som Bosman-spiller.

Fredrikstad har fått en ny frist frem til nyttår til å komme med en ny kontrakt.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340