Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Anders Prytz klar for Örgryte

FFK og Anders Prytz ble nylig enige om å avbryte kontrakten. Nå er svensken klar for to nye år i sin gamle klubb.
Tekst av Øystein Holt, Foto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 09. December 2007 - 15:52
Etter at ÖIS ble degradert til Superettan valgte Anders Prytz å søke lykken i Fredrikstad. Bare ett år ut i sin toårige kontrakt valgte han å vende tilbake til Sverige. Med unntak av det ene året i Fredrikstad har Prytz vært ÖIS-spiller siden 1991. Nå er han altså klar for ytterligere to år i klubben.

– Det er helt og holdent min egen beslutning. Det har med det sosiale å gjøre, ingenting med fotballen. Jeg savnet min familie og mine nære venner. Det fungerer kanskje når man er 23 og singel, fortalte Prytz til Expressen forleden.

Fredrikstad skal ikke ha noen invendinger mot at Prytz fortsetter karrieren i Superettan:

– Nei, vi har skilt lag uten noen som helst konflikter. Jeg bryter min kontrakt etter årsskiftet, forklarer Prytz før han beskriver følelsen av å forlate Fredrikstad og vende hjem til Örgryte:

– Følelsene er splittet. Jeg er litt skuffet over at det ikke fungerte, men det var et siste eventyr for meg.

Foruten Øyvind Hoås, som for tiden trener med Sparta, har nå alle spillerne som har forlatt Fredrikstad etter årets sesong funnet seg nye arbeidsgivere. Christian Berg vender tilbake til Bodø/Glimt på en toårskontrakt, mens Miikka Multaharju vender hjem til Finland for spill i HJK Helsinki.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340