Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Michael Trulsen

- Stor skuffelse å bli hjemme

Michael Trulsen innrømmer at det var en stor skuffelse å ikke få dra til La Manga.
Tekst av Martin Henriksen, Fotomanipulasjon: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 21. February 2008 - 12:40
Da FFKs spillere reiste til La Manga onsdag, var det én spiller som måtte bli hjemme. Michael Trulsen har pådratt seg kyssesyken, et virus som smitter gjennom spytt. Det betyr treningsforbud for unggutten.

- Det var en stor skuffelse å få beskjeden om at jeg hadde fått kyssesyken. La Manga var noe jeg hadde gledet meg til, så da var det surt å måtte bli hjemme.

En viss optimisme er det derimot å spore hos Trulsen. Han har kun pådratt seg en mild form for kyssesyken og regner med å være tilbake i trening i løpet av forholdsvis kort tid.

- Jeg skal ta nye blodprøver til uken, men så langt ser det bra ut. Jeg regner med å være tilbake i full trening om 2-3 uker. Enn så lenge må jeg bare slappe av. Det finnes ingen medisiner mot dette viruset, så jeg får bare ta det med ro.

- En bra gjeng

Torpegutten ble hentet opp i A-stallen i august 2007. I september fikk han sin debut da FFK møtte et sammensatt lag fra Indre Østfold. Unggutten overbeviste stort og scoret to mål.

-Det var kjempegøy å bli tatt opp i A-stallen. Det var noe jeg hadde jobbet hardt for.

Trulsen forteller at han har blitt godt mottatt av de andre spillerne. Flere av spillerene kjente han også fra før.

-Vi unggutta holder en del sammen. Martin Elvestad, Agim Shabani og flere av de unge spillerne hadde jeg spilt sammen på juniorlaget. Joachim Thomassen kjente jeg ikke fra før, men han har glidd bra inn i gjengen.

Den unge spissen drar litt på det når vi spør om hvem som er sjefen på laget.

-Jeg må vel si Kasey Wehrman. Han tar mye ansvar. Det er bra å ha noen på laget som går foran og får opp intensiteten.

Nei til Portsmouth

I august 2007 ønsket Portsmouth å ha Michael Trulsen over på prøvespill. Den engelske klubben hadde lagt merke til hans enestående evne til å score mål. Han forteller at det ikke var aktuelt å reise over siden han satset alt på en kontrakt med FFK.

-De ønsket å ha meg over en uke, men det passet dårlig. Jeg jobbet så hardt jeg kunne for å overbevise FFKs ledelse om å signere meg, det var det som var målet mitt. Det er Fredrikstad som er fokuset mitt, og det kommer det fortsatt til å være.

På spørsmål om hvor Michael Trulsen er om ti år, blir han litt usikker:

-Det er klart det er en drøm å få prøve seg i en av de store ligaene i Europa, men det er ikke noe jeg tenker på. Som sagt satser jeg alt for FFK.

Det er akkurat det vi ønsker å høre fra en fremadstormende unggutt. FFKsupporter.net ønsker Michael Trulsen god bedring, og håper å snart se ham tilbake i trening.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340