Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Forhåndsrapport

Før kamp: Viking - FFK

FFK innehar sølvplass på tabellen foran mandagsoppgjøret på flotte Viking Stadion. Viking har ikke overbevist på hjemmebane så langt i sesongen, og har tapt mot Vålerenga og Brann. Det er på tide at FFK tar full pott i Stavanger og gir Röslers disipler noe å tenke på.
Tekst av David Aleksandersen
Lagt ut: 06. July 2008 - 21:16

Fredrikstad FK

FFK viste en enorm moral i forrige seriekamp der vi hentet opp Vålerengas ledelse og vant 2-1 på et fullsatt Fredrikstad Stadion. Tidligere har FFK vært ustabiliten selv, men Grönhagen har fått FFK til å tru på seg selv og vår bortestatistikk er står absolutt til godkjent så langt: To seire, en uavgjort og to tap og kanskje sesongens beste kamp kom i en av kampene vi tapte...

På skadefronten er Staw ute med skade og Gerrbrand usikker. Bortsett fra det stiller FFK med fullt lag og Ophaug forventes ta Gerrbrands plass i midtforsvaret med Pål André Czwartek på høyreback. Gashi og Wehrman sentralt og sannsynligvis velger Grönhagen Barsom og Ramberg på kant. Pereira har spilt seg opp i de siste kampene og det blir spennende å se hva han og ”Abbe” kan skape på FFKs venstrekant.

På topp er det Tarik og Jóhannsson som skal terrorisere Vikingforsvaret. Spissduoen til Fredrikstad har begynt å finne samspillet og står med 8 mål og 8 målgivende samlet, så langt i sesongen.

FFKs forventende startellever (4-4-2)

Tommy Runar

Pål André Czwartek – Jan Tore Ophaug – Raio Piiroja – Wallace Fernando Pereira

Hans Erik Ramberg – Kasey Wehrman (K) – Ardian Gashi – Abgar Aram Diego Barsom

Tarik Elyounoussi – Gardar Johannsson

Viking IF

Viking er et lag med blå og hvite drakter. De kommer fra oljebyen Stavanger. De er sponset av energiselskapet Lyse. Viking ligger på 8. plass på tabellen. De spiller fotball de også, og i morgen skal vi slå dem på Viking Stadion for å gi Uwe Rösler noen grå hår på hodet. Da blir han sikkert glad. 

Vikings forventede startellever orker jeg ikke å tenke på nå. Vi skal håndtere dem uansett hvem de måtte finne på å sende ut på banen. ;-)

(Feriemodus gjør nå en gang noe med én...)

Tidligere oppgjør på Fredrikstad Stadion

2007-08-12 Viking - Fredrikstad 2 - 2  
2006-04-17 Viking - Fredrikstad 1 - 1  
2005-07-31 Viking - Fredrikstad 2 - 1  
2004-10-30 Viking - Fredrikstad 5 - 2  

NIFS.nos sannsynlighetsfordeling:

52 % for hjemmeseier, 32% for uavgjort, 16% for borteseier

Basert på tidligere møter mellom lagene.

Betbrain.coms sannsynlighetsfordeling

47% for hjemmeseier, 27% for uavgjort og 25% for borteseier.

Basert på et gjennomsnitt av bookmakernes oddssetting.

ffksupporter.net tror…

Optimisten: 1-2

Vi gjør sesongens beste kamp, på linje med borte mot Brann og hjemme mot Aalesund. I motsetning i Brann-kampen tar vi fortjent med oss alle 3 poenga. FFK har fått en ny matchvinner i Runar, som står sin livs kamp og en Kvisvik som vil overbevise at han er klar for et par sesonger til.

Realisten: 2-2

Vi har vel aldri helt hatt grepet på Viking i Stavanger. Desverre blir det 2 mål til Viking før FFK begynner opphentingen og vi rasker med oss ett poeng hjem fra Stavanger.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340