Husk meg
Brukernavn
Passord

Vi trenger en keeper...

Og Lars Ivar Moldskred vil mer enn gjerne spille for Fredrikstad! Kan dette være keeperen som FFK leter etter? FFKSupporter.net har vært i kontakt med hødd-keeperen, og han legger ikke skjul på at spill for Fredrikstad ville vært meget interessant.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 27. November 2003 - 02:08
- Som jeg har nevnt for deg tidligere er Fredrikstad en klubb som jeg har stor sans for. Å få spille for et lag som virkelig er på vei tilbake til norsk toppfotball hadde vært en ÆRE. Et entusiastisk publikum, snart ny stadion og Eliteserien, ja, jeg trenger ikke å si noe mer, skriver Lars Ivar Moldskred i en mail han har sendt oss her i FFKSupporter.net.

Moldskred ble lenge sett på som ”den neste keeperen Rosenborg kom til å hente”, og er med det blitt omtalt som en kommende storkeeper. Hovedpersonen selv legger ikke skjul på at han er svært ambisiøs og har høye mål for fremtiden.

- Jeg ser på meg selv som svært ambisiøs og har mange målsetninger som ikke er i mål… enda... Eliteserien er et av dem. Om jeg er den rette keeperen for FFK, det kan jeg egentlig ikke svare på selv, men jeg vet med meg selv at jeg hadde ikke dummet meg ut om jeg hadde fått sjansen.

- Som sagt har jeg store ambisjoner og ønsker meg bort fra Hødd allerede til neste sesong. Jeg har 1 år igjen av kontrakten, og har en muntlig avtale med Hødd om at de ikke vil legge hindringer for mine ambisjoner. (Det er begrenset hva de kan forlange for en som kun har 1 år igjen av kontrakten). Og som sagt; Eliteseriespill for FFK hadde vært moro!

Molde FK inngikk en avtale med Hødd om å leie Lars Ivar Moldskred i november. Hødd-keeperen gjorde sine saker bra, og det ble søkt om godkjenning for å bruke ham i UEFA-cupen mot Benfica. Søknaden ble avslått og Moldskred er nå tilbake i Hødd.

- Jeg har nå vært i Molde en periode og det har vært godt å få trene på et høyere nivå. Det vil jeg vokse på som keeper. Litt synd at Rino (red: Hansen) reiser nå, og litt rart. Det er jo nå moroa begynner! Men han har vel sine grunner og ønsker, og jeg ønsker ham lykke til med det.

- En ting er sikkert... FFK tar en 4. plass i eliteserien til neste år med meg på laget, og en 6. plass uten… ;)

Mailen var signert på følgende vis:

Hilsen
Hødd keeperen.

Kanskje er dette et godt tips til både Harry Hansen og Knut Torbjørn Eggen? Bare synd at begge er bortreist på ferie…

Vil du vite mer om Moldskred kan du alltids besøke hjemmesiden hans www.moldskred.org.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340