Husk meg
Brukernavn
Passord

FFK får kamp om Christian Johnsen

Etter at nyheten om at Knut Torbjørn Eggen var klar for tre nye FFK-år, og Tor Trondsen endelig er kjøpt fri fra RBK, så kunne Eggen avsløre at han har en ny spiss i kikkerten. Men han er ikke alene om å ønske seg Christian Johnsen.
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 04. December 2003 - 18:42
Christian Johnsen er 25 år og med 17 fulltreffere for Raufoss i årets sesong, var det bare Markus Ringberg som scoret flere enn ham i 1. divisjon 2003.

Nå har kontrakten hans med Raufoss gått ut, og Christian Johnsen er blitt en attraktiv bosmanspiller.

Rosenborg på banen
Samme dag som Knut Torbjørn Eggen avslører at han ønsker seg Johnsen, så kunngjør også Rosenborg at de er interessert i spissen.

- Christian Johnsen er et navn som har vært oppe. Det er et navn vi har sjekket litt rundt, men om det blir forhandlinger er for tidlig å si noe om. Nå har vi jo også ny trener og vi skal sette oss ned å se på kabalen, sier sportsdirektør Rune Bratseth til Oppland Arbeiderblad.

En ettertraktet spiller...
Men ikke bare FFK og RBK innrømmer interesse for Raufoss-toppscoreren. I følge bt.no har også Molde, Vålerenga, Brann og Tromsø vist interesse. Og i følge Romsdals Budstikke har han allerede takket nei til tilbud fra Ham Kam og Örebro.

Christian Johnsen har en fortid i Moss hvor han spilte under Knut Torbjørn Eggen, men forlot klubben til fordel for Raufoss da Eggen valgte å satse på andre spillere. Johnsen står bokført med 121 kamper og 64 mål i karrieren for Raufoss. Han beskrives som en spiller med målteft, teknikk og fighteregenskaper på Raufoss\' offisielle nettsider. Han kan spille både midtbane og spiss.

Til fredrikstadfk.no forteller Knut Torbjørn Eggen at han føler Johnsen kan gå godt i spann med Markus Ringberg. Eggen beskriver Johnsen som en spiller som er blitt god på hodet, er tobeint og har en tøff spillestil.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340