Husk meg
Brukernavn
Passord

Tran - vår nye venstreback?

Tam Thien Tran er fortsatt ikke FFK-spiller, men det kan han snart bli. Han fristes av Tippeligaspill, og til helga blir han med FFK til Kristiansand for å prøvespille ytterligere. Trolig som venstreback!
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 05. February 2004 - 14:09
I følge Halden Arbeiderblad har Tran fått signaler om at FFK ønsker å benytte ham som venstreback dersom han blir FFK-spiller.

Tran selv innrømmer at han fristes av Tippeligaspill, men Tromsø er fremdeles ikke helt utelukket.

- Det er klart jeg fristes av tippeligaspill. Jeg har bestemt meg for å satse, og føler det nå er rett tidspunkt for meg på et høyere nivå, sier Tran.

- Jeg følte det gikk bra i Spania. Fikk bra tilbakemeldinger på mine ferdigheter med ball og som førsteforsvarer. Og jeg ble ikke skremt av nivået, føler jeg har en reell mulighet til å få sjansen i Tippeligaen, sier han videre til Halden Arbeiderblad.

FFK kommer til å ta en endelig beslutning angående Tran etter å ha sett ham i helgens treningskamper mot Start og Mandalskameratene i Sørlandshallen. Hvis FFK finner ut at de ønsker seg Tran, så går Harry Hansen & co. i rellele forhandlinger med Kvik Halden tidlig i neste uke, forteller Bjørn Breivig i Kvik Halden til HA.

Les hele saken i Halden Arbeiderblad

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340