Husk meg
Brukernavn
Passord

Dommerkonspirasjon?

Normalt er ikke undertegnede den som skriker høyest om dommeren, men til tider må det være lov å stille spørsmålet; Er det dommerkonspirasjon på gang? For maken til dårlig dømming som Fredrikstad har opplevd den senere tiden skal rett og slett ikke gå an.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 13. June 2004 - 20:53
I dag skjedde det som vi har sett så mange ganger før: Dommeren forærer motstanderen et meget billig straffespark, men nå har de jaggu bestemt seg for at det heller ikke er nok. Hvorfor nøye seg med straffe når man like gjerne kan utvise en mann i samme slengen?

Hvis et lite knuff var det som skulle til, så får vi nesten si som Eggen: Tidligere i kampen var Brian West litt for rask for Ragnvald Soma, og ble felt. Den situasjonen velger selvfølgelig dommeren elegant å vinke videre. Er det rart man begynner å lure?

Det er synd for dommeren og fotballen, for ser man bort ifra disse to situasjonene, var dommeren slettes ikke dårlig. Men det blir som en mager trøst å regne, når situasjonene er så avgjørende som dette. Vi kan rett og slett ikke la dette få passere i stillhet.

Jeg velger å la det være opp til hver enkelt å si hva man mener om denne situasjonen, men fortsetter det i dette sporet, så ser det unektelig tungt ut. Det sier seg selv at man ikke får fornyet kontrakt i tippeligaen om man hver eneste kamp må spille mot tolv mann på banen.

Det finnes ikke ord for hvor urettferdig verden er akkurat nå. De finnes kanskje, men jeg velger å skåne brukerne av FFKSupporter.net. Verre er det ganske med fortvilte engelske naboer.

FFKSupporter.net kommer tilbake med mer når journalist Trond Johansen vender tilbake fra Bergen.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340