Husk meg
Brukernavn
Passord

Piiroja og Peters skriver under

Knut Torbjørn Eggen bekreftet i dag at klubben har oppnådd enighet med både Raio Piiroja og Christian Petersen. Piiroja vil etter alt å dømme skrive under en 4 årskontrakt i løpet av kort tid, mens "Peters" skriver under for 2 nye FFK-år.
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 15. October 2004 - 16:32
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/footballcentral/FootballCentral/44337_351X180.jpg
Raio Piiroja skriver under for 4 nye år i FFK!

Knut Torbjørn Eggen la ovenfor Radio Fredrikstad ikke skjul på at han var svært fornøyd:

- Kontrakten med Raio vil bli underskrevet ganske fort. Han ønsket fire år, og det hadde ikke akkurat vi så veldig mye i mot. Kontrakten blir sannsynligvis skrevet under neste uke.

En annen spiller som virkelig har blomstret den siste tiden er Christian Petersen. Også han går mot forlenget kontrakt.

- Jeg tror partene er enige nå og det vil gå i boks. Det er vi også glade for. Peters er en veldig anvennelig spiller med etter hvert god rutine. Han tør også mye og er aldri redd, sier Eggen om Peters.

Eggen røper også at Stian Johnsen definitivt også er inne i bildet, selv om FB gikk langt i å antyde at Johnsen var på vei bort.

- Stian har vært frisk i det siste, og vi vurderer å beholde ham. Stian kan bli en joker i sesongavslutningen på de tunge banene med sitt lette steg...

Angående Jørgen Pettersen sier Eggen at de først må få inngående rapporter fra Kvik Halden om hvordan han har prestert der. Deretter vil de vurdere hvilke alternativer de har på midtstopperplass.

Wade Barret er også et usikkerhetsmoment, og det vil etter sesongen bli tatt stilling til om han vil bli tilbudt ny kontrakt. Sannsynligvis vil ikke det skje, på grunn av den mye omtalte EU-kvota.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340