Husk meg
Brukernavn
Passord

Hornseth på vei bort

Ikke overraskende er Dag Frode Hornseth én av FFKs spillere som har fått beskjed om at det kan være fordelaktig med klubbskifte... Dette bekrefter Hornseth selv ovenfor Radio Fredrikstad i ettermiddag.
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 09. February 2005 - 16:39
- Det stemmer, men sånn er fotballen. Klubben har jo sagt at det ser ut til å bli mindre spilletid og at jeg er en spiller i utvikling som trenger mer spilletid, og da er begge parter enige om at det kan være smart med klubbskifte. Det er helt fair, sier den unge spissen.

Hornseth kom som kjent til FFK foran årets sesong. Han ble kjøpt fra Rosenborg, men fikk lite spilletid der, og var utlånt til Bryne i 2003. Nå ser det ut til at oppholdet i FFK heller ikke blir spesielt langvarig, men Hornseth har fortsatt ambisjoner og sier ikke ja til hva som helst.

- Det er uaktuelt å spille i 2. divisjon eller for et bunnlag i 1. divisjon. Jeg trives med et godt lag hvor jeg får mye å gjøre, sier Hornseth, som videre forteller at han har en agent som jobber med å finne ny klubb.

Han erkjenner også at han ikke helt har innfridd i FFK.

- Jeg har fått mine muligheter, men det har svingt veldig – fra veldig bra til veldig dårlig. Jeg sliter med stabiliteten, noe som er av mine svakeste punkter. Det gikk veldig bra i begynnelsen i fjor da jeg scoret en del i treningskampene, men utover har jeg slitt med formen og lite spilletid. I år har vi også prøvd ut en del 4-5-1, og det er ikke den formasjonen jeg trives best i. Jeg har heller ikke fått så mye spilletid eller vært god nok på trening, forteller Hornseth til Radio Fredrikstad.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340