Husk meg
Brukernavn
Passord

Stian Johnsen klar for Aalesund

Rundt kl. 20 i kveld bestemte lynvingen seg og ble muntlig enig med Aalesund om en treårskontrakt. Ingenting er enda signert, men kun formaliteter gjenstår.– Det føles godt å endelig ha tatt en avgjørelse, forteller Stian Johnsen med blandede følelser.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 22. March 2005 - 21:59
- Det hele har vært en helhetsvurdering fra min side. Nå er jeg klar for nye utfordringer og da trenger jeg å komme meg til nye omgivelser hvor sannsynligheten for førstelagsspill er større.

- Det er litt spesielt å forlate en klubb jeg har vært så lenge i. Jeg trivdes veldig godt både på og utenfor banen i Fredrikstad, men jeg føler at klubben har hentet inn spillere som er bedre enn meg og samtidig planlegger de å hente inn enda flere forsterkninger.

- Konkurransesituasjonen i FFK har nok blitt hardere etter at Drillo kom til klubben, men det er fordi nye spillere har kommet inn i troppen. Jeg føler ikke at min situasjon har forandret seg etter at Drillo ble trener.

- Det vil selvfølgelig være en konkurransesituasjon i Aalesund også, men siden de henter meg, så regner jeg med at sannsynligheten for førstelagsspill er større. Jeg har blitt forespeilet en plass på venstre kant, men i visse situasjoner kan det også bli aktuelt å spille venstreback. Det har egentlig ikke så mye å si hvor jeg spiller. Jeg er glad så lenge jeg får spille fotball.

Lynvingen skrev under en ny toårskontrakt med FFK like før jul og innrømmer gjerne at han så for seg flere år i klubben:

- Når jeg skrev under den nye kontrakten før jul, så trodde jeg ikke at jeg kom til å forlate klubben så tidlig. Første gang Aalesund viste interesse for meg var før jul, men det var i FFK jeg fortsatt ville prøve meg.

- Gjennom sesongoppkjøringen har det bare blitt fire kamper fra start på meg, og det er ikke akkurat mye å skryte av. Jeg spilte mot Bylaget, Sparta, Start og Lyn. Når klubben at på til kom og fortalte meg at det trolig ikke ville bli så mye spilletid på meg i år, så følte jeg det var på tide å se seg rundt etter noe annet.

- Det var faktisk Fredrikstad som tipset Aalesund, som igjen tok kontakt med meg før helgen. Klubben sa det er greit at jeg snakket med Aalesund, og mandag kveld fikk jeg med meg et kontraktsforslag. Nå har jeg altså bestemt meg.

- Jeg ser frem imot å komme tilbake på Fredrikstad stadion, selv om det blir litt merkelig å spille mot FFK. Det blir også utrolig moro når FFK kommer på besøk til Aalesund.

Stian Johnsen ønsker å takke alle Fredrikstadsupportere for fem fantastisk år i klubben

ffksupporter.net ønsker Stian Johnsen lykke til videre i karrieren! Måtte du slå igjennom i tippeligaen fra årets første kamp den 10. april!

Lykke til!


PS! www.aafk.no melder at Stian er klar for to år, men ifølge Stian selv, så er det altså tre år de har blitt enige om.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340