Husk meg
Brukernavn
Passord

- Har ikke angret et sekund!

Øyvind Hoås hørte tidlig om interessen fra FFK og ble smigret. – Det var ikke et vanskelig valg etter å ha hørt utrolig mye positivt om klubben.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 19. April 2005 - 01:12
- Det er veldig lærerikt å komme til dette trenerteamet her, og jeg har ambisjoner om å utvikle meg videre. Da trenger man flinke personer rundt seg som kan veilede deg i utviklingen.

- Fjorårets sesong var faktisk min første i Tippeligaen, og jeg lærte veldig mye av det. De kampene har gjort at jeg fikk tenkt veldig mye igjennom ting - hva som var riktig og hva som var galt av det jeg gjorde i fjor. Jeg føler jeg har kommet tilbake i år som en helt ny spiller i forhold til alt presset jeg følte i fjor.

- Jeg hadde lyst til å dra hit med en eneste gang FFK viste interesse. Det er helt fantastisk å spille for et så entusiastisk publikum, og alt det positive jeg har hørt om supporterne stemmer. Det blir vel slik til neste kamp også? Hva vet vel jeg?

- Det var ingen som presset meg vekk fra Molde. Jeg tok valget selv om å dra til Fredrikstad, og har ikke angret et sekund siden jeg kom hit!

Lurer du fortsatt på hvor høy Hoås egentlig er?

- Jeg er 203! Det er den offisielle målinga fra nå av!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340