Husk meg
Brukernavn
Passord

- Håper å rekke neste kamp

To ganger i løpet av kampen ble Markus Ringberg liggende på banen med store smerter. Stillheten senket seg over Fredrikstad stadion; Kom kapteinen til å reise seg? Den første gangen måtte Ringberg ut på båre, den andre hinket han ut selv, men da var det langt verre.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 01. May 2005 - 23:29
- Ringberg har tråkket over mye på akkurat det beinet, så legene sier det tar kortere tid å komme seg etter et nytt overtråkk for ham, kommenterte Knut Torbjørn Eggen etter kampslutt.

- Ja, det stemmer at jeg har tråkket over mye, men som regel har smerten forsvunnet etter tre sekunder. Denne gangen føles det litt annerledes. Når jeg tråkket over den andre gangen, så knakk det skikkelig til i beinet, forteller Markus Ringberg.

- Doktoren kjente på foten og sa at det ikke var noe brudd, men akkurat nå er foten så hoven, så vi kan ikke være helt sikre. Vi får se til mandag, da vil røntgenbilder vil gi meg et svar.

- Jeg sprang helt alene når jeg tråkket over, så det er ingen andres skyld. Det er jo litt typisk meg. Jeg spiller ikke en god kamp og for en uke siden snakket alle om at jeg aldri er skadet. Se hva som har skjedd nå…

- Jeg håper uansett å rekke neste kamp, avslutter den sympatiske svensken.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340