Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Risholt gjør danske av seg

Fredrikstads alles kjære midtbaneterrier er på det nærmeste klar for AGF. Kun legetesten gjenstår før Nedenes-gutten blir klar for tre år i Danmark. – Jeg har hatt en fin dialog med alle i klubben. Det gjelder både Drillo og Arve. Jeg forstår ikke kritikken som har florert i media og på diverse debattfora, fortalte Roger Risholt til FFKsupporter.net sent i går kveld.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 18. July 2005 - 01:04
- Jeg har aldri kranglet med Drillo. Det er helt vilt hvordan rykter oppstår. Det siste jeg hørte var at jeg skal ha slått til Drillo. Hvor tar folk det ifra? Hva er det folk tror om meg? At jeg er en bråkemaker? Jeg har aldri kritisert verken Drillo eller FFK. Det er bare å se i avisene det; Aldri har jeg uttalt meg negativt om noen i FFK, fortsetter Risholt.

- Dialogen med Drillo har vært god. Han mente det var best for meg å prøve meg en annen plass. Grunnen til det var at jeg er for god til å sitte på benken eller tribunen, men samtidig ble flere FFK-spillere rangert foran meg,

- Føler du ikke at det var ærlig og redelig sagt av Drillo?

- Jeg har ikke sagt noe annet heller jeg. Som sagt, jeg har hatt en kjempetone med Drillo hele veien og det har aldri vært noen konflikter. Før jeg ble skadet, så spilte jeg alle kampene under han, så prosessen har vært veldig bra.

- I Drillos sine øyne er jeg ikke god nok for starteleveren, og det forholder jeg meg til selv om jeg er uenig i den vurderingen.

- Jeg synes selvfølgelig det er litt merkelig. Vi har tapt 4 av de 5 siste kampene og noe av det vi har manglet er jo aggressivitet og vilje. Det er jo nettopp det jeg står for! Eller prøver i hvert fall, selv om kampene mine i år bare har vært ok.

- Denne beskjeden fikk jeg i midten av juni og samtidig fikk jeg vite at jeg kunne gå gratis. Start var veldig nærme, men de var bekymret for skaden min. Absolutt alt var klart bortsett fra kontrakten min, men de trakk seg i siste øyeblikk. Skaden er bedre nå og i morgen skal jeg gjennom en legetest. Sannsynligvis skriver jeg under en treårskontrakt etter det.

- Hvorfor jeg gikk gratis aner jeg rett og slett ikke. Vi var 30-31 stk i spillerstallen, og nå etter at Markus og jeg forlater FFK er det 28 igjen.

- Det eneste problemet er at Drillo ikke har tro på meg og det tåler jeg. Måten vi spiller på er det eneste jeg ikke liker. Mye av det Drillo står for er bra, men jeg er helt uskyldig når det gjelder å ta ham som person.

- Den eneste krangelen jeg har hatt er faktisk med Eggen og det var etter at jeg ble byttet ut i en kamp i fjor. Det presterte selvsagt Fredriksstad Blad å blåse opp over to sider.

- Jeg kan love dere at det ikke kommer noe ”kraftig” oppgjør med Drillo og Arve i media etter at jeg har gått til Danmark. Jeg har hatt en fin dialog med Mokkelbost og alle andre i klubben. Det er kun måten vi spiller på jeg ikke liker og det tok jeg opp i går for første gang i Dagbladet.

Hvordan FFK kan slippe en Roger Risholt uten noen form for kompensasjon, er rett og slett en gåte for FFKsupporter.net. Gåten blir ikke mindre når man hører at interessen har vært stor for midtbanespilleren.

- Agenten min jobbet med noen Tippeligaklubber, deriblant Start. En Sverige og to i Danmark.

- Alle vet at jeg elsker Fredrikstad. Jeg har skrevet innlegg hos dere (red: FFKsupporter.net) lenge nå og det er fordi jeg virkelig bryr meg. I dag snakket jeg i 2 timer med Eggen, så jeg har ikke et vondt ord å si om noen. Jeg har blitt glad i veldig mange mennesker og var inne på tanken om å bosette meg her i Fredrikstad.

- Eggen og supporterne i Fredrikstad skal ha æren for at jeg har blitt så god.

FFKsupporter.net ønsker Roger lykke til videre i karrieren. Måtte du storspille for AGF, spille deg inn på landslaget og vende tilbake til Fredrikstad! Roger, du har alle muligheter til å bli en hit i Danmark!

- Jeg lover å skrive et avskjedsinnlegg en annen gang, avslutter Roger Risholt.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340