Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

FFK - RBK 5-1

Orgasmiske minutter av FFK

Tre minutter var nok til at selv den verste antiDrillo-fanatiker ble apatisk av begeistring. Bølgen tok seg like godt seks og en halv runde rundt stadion og ingen trodde hva de fikk se med sine egne øyne. 3-0 etter 30 minutter og det kunne like gjerne ha vært 6-0.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 03. August 2005 - 22:15

Et referat for arkivene kommer, men lansering av nytt design med mer har tatt mye tid.

Spillerbørsen er imidlertid klar.

FFK-børsen:

Thomas Myhre 6
Sikker. Opptrer med autoritet og sprer trygghet. Gode redninger.

John Anders Bjørkøy 6
Overbeviser i uvant posisjon som høyreback. Løser situasjonene bra. Ballsikker.

Raio Piiroja 6
Litt problemer i starten med Frode Johnsen, men spiller seg opp og viser etter hvert klasse. Solid innsats. Herlig scoring!

Bora Zivkovic 7
Sjefen i midtforsvaret. Veldig trygg og god med ballen og i duellene. Forsøker seg til og med i angrep flere ganger!

Trond Erik Bertelsen 6
Fortsetter å imponere på venstrebacken. En ny svært god kamp. Gjør noen småfeil, men da retter han opp med farta si. Blir dog fintet kraftig like før Rosenborgs scoring.

Dagfinn Enerly 7
Utvilsomt årsbeste! Viser en innstilling og innsatsvilje han ikke har vært i nærheten av tidligere i sesongen. Løper mye, både defensivt og offensivt. Nydelig scoring. Gode pasninger.

Hans Erik Ramberg 7
Er som en klegg på RBK-spillerne. Vinner mange baller og flink til å fordele dem. Meget god kamp.

Simen Brenne 8
Kampens gigant. Er enestående før pause. Viser at han har en enorm arbeidskapasitet, noe som gjør at han kommer til flere store sjanser. Og en scoring var det eneste som manglet. Ble tydelig sliten mot slutten av kampen, men det skulle bare mangle.

Raymond Kvisvik 7
Imponerer, spesielt med sin arbeidsinnsats for laget defensivt. Gjør hele tiden smarte valg, serverer gode pasninger og vet – av erfaring – hvordan han skal disponere kreftene. Meget bra kamp. Scorer sikkert fra krittmerket.

Øyvind Hoås 6
Veldig god. Særdeles flink til å holde på ballen. Binder ofte opp to menn og skaper rom for andre. Viser også kreativitet, og endelig kom det også en scoring. Morsomt! Ble litt uforståelig byttet ut allerede etter 60 minutter.

Brian West 6
Er bevegelig, har overblikk og overraskende sterk i duellene. Skaper mye rom. Nå er det vel på tide at man legger frem et godt kontraktsforslag, FFK?

Michael Røn 5
Spiller den siste halvtimen som indreløper i 4-5-1. Bra innsats, men ikke alltid venn med ballen. Løper mye og flink til å stresse motstanderne, men et par grove feilvalg ødelegger noe av helhetsinntrykket.

Wiig og Tóth kom også inn, men spilte for lite til å få poeng på børsen.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340