Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Når fotball ikke lenger er viktig

Enerly i våre tanker

At FFK beseiret Start i Kristiansand og sikret fornyet plass i Tippeligaen er plutselig blitt uviktig. Omtrent fem minutter ut i kampen på Kristiansand Stadion faller Dagfinn Enerly i bakken og blir liggende. Uten å røre på seg. Han blir raskt båret av banen og fraktet til sykehuset. Senere blir han overført til Ullevål Sykehus - med brukket nakke. FFKSupporter.net har hele fotball-norge med seg når vi nå sier at våre tanker går til Dagfinn Enerly og hans nærmeste.
Tekst av Trond Johansen, Foto: arkiv
Lagt ut: 30. October 2005 - 02:04

Enkelte ganger får vi påminnelser om fotball faktisk er uviktig. Selv når det dreier seg om en avgjørende kamp hvor det ene laget kjemper for seriegull og det andre om å overleve i Tippeligaen. Og når mange millioner står på spill.

Men fotballspillere er først og fremst mennesker - og selv om lag og supportere er "fiender" underveis, så danner fotballen likevel et fellesskap. Dagfinn Enerly sin fryktelige skade er noe som har satt en støkk i hele fotball-norge, og alle krysser nå fingrene for at dette skal gå bra. Sympatierklæringene og lykkeønskningene strømmer stadig på - fra alle hold - for dette dreier seg om mennesket Dagfinn Enerly. Humørsprederen og familiefaren Dagfinn Enerly.

Naturligvis gledet vi oss over triumfen på sørlandet, men når slikt skjer blir det vanskelig å feire noe som helst. Nå er det viktigste å få Enerly opp på beina igjen, så får fotballen komme i andre eller tredje rekke.

Ord blir like fattige som fotball blir uviktig når slikt skjer.

Våre tanker går nå til Dagfinn Enerly, venner og familie.



Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340