Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Skrevet under for 3 år

Rami Shabaan er klar!

Rami Shabaan, med en fortid i blant annet Arsenal, har skrevet under en 3 årskontrakt med FFK. Det ble bekreftet på en pressekonferanse kl 19 i dag (onsdag). Shabaan er 30 år og har den siste tiden vært klubbløs. Nå har han funnet klubben han letet etter (han vraket blant annet Millwall) og vi er veldig stolte over å si at den klubben heter Fredrikstad Fotballklubb!

Tekst av Trond Johansen, Foto: www.egyptianplayers.com
Lagt ut: 08. December 2005 - 00:00

FFKSupporter.net ønsker keeperen velkommen til klubben og byen vår. Samtidig gir vi honnør til klubbledelsen som har klart å hente inn en så stor profil som Rami Shabaan er. Årets julegave for oss FFKere!

Dette er å lese på FFKs offisielle nettsider om overgangen:

Rami Shaaban er svensk statsborger. 30 åringen har spilt for fem klubber i sin karriere. Det begynte i egyptiske Zamalek i 1997. Året etter gikk han til svenske Nacka FF før han i 2000 ble keeper i Djurgården. Her ble han cupmester og to ganger seriemester. Karrieren fortsatte i Arsenal der han var med å vinne FA-cupen og fikk med seg et seriemesterskap. Shaaban hadde hard konkurranse om keeperplassen i Arsenal med David Seaman, Jens Lehmann og Stuart Taylor. I 2005 spilte Shaaban i Brighton FC.

Det siste året i Arsenal ble ikke noe suksess for Rami Shaaban. Han var uheldig og brakk benet. Hele seks måneder tok det for keeperen å komme tilbake til fotballbanen. Uansett kan Shaaban se tilbake på tiden i Arsenal med visshet om at han hadde den beste redningsprosenten av klubbens keepere.

Etter at Rami Shaaban var frisk igjen spilte han 13 reservekamper for Arsenal. På slutten av sesongen 2005 ble han Brightonspiller. Han voktet målet i seks kamper med klubben i Championship league.

Rami Shaaban slutter seg til FFKs tropp umiddelbart.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340