Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Meget god dekning av årets Tippeliga

TV2 innbyr til fotballfest

I dag presenterte TV2 sin plan for hvordan de vil formidle Tippeliga-sesongen 2006. Og for oss supportere er det bare å slippe jubelen løs. For TV2-gjengen med Davy Wathne i spissen vil gi oss et bedre tilbud enn noen gang før!
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 06. March 2006 - 18:34

De som fryktet at TV2s monopol ville føre til at færre ville få muligheten til å se norsk toppfotball på TV-skjermen kan puste lettet ut.

Selv om en god del allerede er kjent, så ble hele TV2-pakka i dag offentliggjort:

TV2 kommer til å sende en hovedkamp hver søndag kl 20.00. Det nye radarparet i kommentatorboksen blir Øyvind Alsaker og Nils Johan Semb som er hentet inn fra Canal +. TV2 med kompente kommentatorer? Ja, det er visst mulig! Harald Bredli og Svein Mathisen vil imidlertid fortsatt være med på TV2-laget og fører dermed til balanse i regnskapet, mens Morten Langli/Frode Olsen blir det tredje kommentatorparet.

TV2Zebra kommer til å sende en kamp hver runde kl 18.00 på søndager. I tillegg vil de vise en mandagskamp hver serierunde med kampstart kl 19.00. Dette er med andre ord identisk med Canal + sitt tilbud i fjor, men siden TV2Zebra når ut til langt flere seere, så er dette helt klart posivivt for store deler av fotball-Norge!

For oss supportere er imidlertid den beste nyheten kanskje TV2s nysatsning sent på søndagskveldene. Da er det nemlig duket for et fotballmagasin fra kl 22.15 som i en hel time oppsummerer serierunden med bilder og intervjuer fra alle kamper, i tillegg til analyser og diskusjoner i studio. Et slikt program har vært sårt savnet for oss supportere som faktisk drar på kamper og tidligere ikke har rukket å komme raskt nok hjem til å se NRK og TV2 konkurrere om å legge ut bilder først. Nå får vi endelig en omfattende oppsummering av serierunden senere på kvelden og kan dermed få et bedre overblikk over hele serierunden!

Samtidig kommer TV2 fortsatt til å ha sendinger mens kampene pågår.

Det blir med andre ord MYE fotball.

For også på mandager blir det eget fotballmagasin, denne gang på TV2Zebra fra klokken 22.00-23.00 med et litt alternativt syn på Tippeligaen.

Og hva med alle de andre kampene?

Jo, TV2 kommer til å tilby alle kampene via Canal Digital. Det vil si at de som er digitale kunder kan kjøpe billett til kampene. Dermed er det mulighet til å se hver eneste FFK-kamp fra sofaen, selv om vi selvsagt ikke oppfordrer til det.

Men det er godt å ha muligheten. Og for interessen rundt norsk fotball så virker denne løsningen rett og slett genial.

Les mer hos TV2Nettavisen



Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340